Jakub Forgács Zo Slovenska

MEDVEĎ v areáli centra sociálnych služieb! ŠOKOVANÚ ženu zachránil pes

Celý incident sa odohral o piatej ráno, kedy pani Eva prišla do práce. Čo sa odohralo v areáli?

Ilustračný obrázok k článku MEDVEĎ v areáli centra sociálnych služieb! ŠOKOVANÚ ženu zachránil pes
Zdroj: pixabay.com

V centre sociálnych služieb v Nitrianskom Pravne (okres Prievidza) žijú desiatky klientov, ktorí majú voľný pohyb. Jednu zo zamestnankýň však skoro ráno šokoval medveď, ktorý sa pohyboval priamo v areáli. Informuje o tom portál tvnoviny.sk.

Pes vycítil nebezpečenstvo

Celý incident sa odohral o piatej ráno, kedy pani Eva prišla do práce. „Otvorila si bránu a pred vrátnicou jej pes znervóznel. Pozrela som pred seba a uvidela medveďa. Pes vycítil nebezpečenstvo a štekal,“ píše portál so slovami, že až vtedy medveď odišiel.

Žena sa až potom spamätala zo šoku. „Sadla som si a potom som si uvedomila, že čo by sa mohlo stať, keby som šla hore oproti nemu,“ uviedla pre tvnoviny.sk.

Strety s medveďmi

V poslednej dobe sme vás informovali o viacerých stretoch s medveďmi. Pri obci Hrochoť (okres Banská Bystrica) sa tieto šelmy pásli hneď za domami, v Sielnici (okres Zvolen) pobehoval medveď rovno po dedine.

Pohyb medvedice s dvoma mladými zaznamenali aj v turisticky vyhľadávanej lokalite obce Turie (okres Žilina) smerom na vrch Čipčie a po ďalšej medvedici nedávno neďaleko Kováčovej (okres Zvolen) strieľal poľovník.

ilustračné foto

Ďalšie správy o medveďoch na Slovensku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM