Správy

Medzi Bratislavou a Prahou bude premávať nový pár luxusných vlakov vybavený kinom

Cesta novými vlakmi bude luxusná najmä pre najmenších cestujúcich, ktorí si budú cestu do Prahy užívať ako v kine.

Ilustračný obrázok k článku Medzi Bratislavou a Prahou bude premávať nový pár luxusných vlakov vybavený kinom
5
Galéria
Zdroj: TASR

Medzi Bratislavou a Prahou bude od 9. júna 2019 premávať nový pár vlakov kategórie railjet. Poteší najmä cestujúcich, ktorí plánujú navštíviť českú metropolu len na jeden deň a nechcú v nej stráviť noc. Informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK).

Luxusný vlak

Vlaky budú vedené súpravou Siemens Comfort Viaggio. V druhej triede bude cestujúcim k dispozícii veľkopriestorový vozeň, tichá zóna, wi-fi, elektrické zásuvky, prvá trieda ponúkne okrem veľkopriestorového vozňa aj vozeň vhodný na prepravu imobilných cestujúcich, wi-fi, elektrické zásuvky, dennú tlač a balenú neperlivú vodu zdarma.

Najmenší cestujúci sa budú mať najlepšie! Vo veľkopriestorovom detskom vozni, vyhradenom pre cestujúcich do 10 rokov, si budú okrem pripojenia na wi-fi užívať aj detské kino!

ZSSK nezabúda ani na náročnejších cestujúcich. Business oddiel s povinnou rezerváciou miesta bude okrem vyššie spomenutých štandardov vybavený aj dennou tlačou a možnosťou objednávky a donášky občerstvenia prostredníctvom vlakového personálu. Cestujúcim bude v business oddieli vítať uvítací drink.

Railjet
5
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM