Technológie

Messenger spustil tmavý režim: Ako si ho aktivujete?

Aplikácia Messenger sociálnej siete Facebook patrí medzi najrozšírenejšie aplikácie pre mobilné telefóny. Internetový gigant sprístupnil dlho očakávaný tmavý režim.

Ilustračný obrázok k článku Messenger spustil tmavý režim: Ako si ho aktivujete?
5
Galéria
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Už takmer rok sa vodami internetu šíria informácie, že sociálna sieť Facebook pracuje na tmavom režime svojej aplikácie Messenger. Dohady sa napokon ukázali ako správne.

Niektorým užívateľom už bol tmavý režim sprístupnený v rámci beta testovania. Ostatní záujemcovia o režim, ktorý vo večerných hodinách šetrí oči, však nemusia zúfať.

Ako informoval portál fony.sk, existuje malý trik, ktorým si tmavý režim môže aktivovať každý. „Pošlite komukoľvek z kontaktov v Messengeri emoji Mesiaca (vyberte žltý polmesiac) a po odoslaní sa vám zobrazí upozornenie na objavenie tmavého režimu. Potom stačí kliknutím na vašu profilovú fotografiu povoliť v nastaveniach Tmavý režim,“ informujú fony.sk.

Viac technologických noviniek čítajte na www.fony.sk

Zdroj: fony.sk

Redakcia spomínaného portálu už postup otestovala na zariadeniach s Androidom a iOS. Podmienkou na aktiváciu tmavého režimu je využívanie aktuálnej verzie aplikácie Messenger.

Foto: ilustračné

Pozrite si prvý pohľad na nový mobilný telefón Samsung S10+.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: fony.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM