Ondrej Chamraz Futbal

Messi a jeho barcelonskí spoluhráči dostali autá od Audi: Teraz ich musia vrátiť

Reklamná spolupráca medzi Audi a FC Barcelona vypršala. Z tohto dôvodu sa Audi rozhodlo svoje autá pýtať späť. Hviezdni futbalisti majú 3 týždne na vrátenie týchto luxusných vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Messi a jeho barcelonskí spoluhráči dostali autá od Audi: Teraz ich musia vrátiť
Zdroj: TASR

Lionel Messi a spol. si mohli doteraz každý rok vyberať zo širokého výberu vozov od nemeckej automobilky Audi. Zmluva však po 13 rokoch vypršala a ani FC Barcelona, ani Audi sa nerozhodli rokovať o jej predĺžení. Hráči tieto vozidlá väčšinou využívali len na denný transport do a z tréningového centra. V zmluve taktiež stálo, že ich musia používať aj na oficiálne klubové akcie. O téme informoval portál thesun.co.uk.

Hovorca Audi Christian Guenthner si ešte pred rokom v rozhovore pre SunSport pochvaľoval spoluprácu a tvrdil, že spokojnosť bola vždy na oboch stranách. Každú sezónu si hráči mohli vybrať ktorýkoľvek z nových modelov Audi. Spoločnosť potom predala ich jazdené vozidlá.

Najdrahšie auto mal Sergio Busquets ktorý si vybral Audi R8 Coupe V10 Plus v odhadovanej cene približne 200-tisíc eur.

Kapitán a najväčšia hviezda katalánskeho klubu Lionel Messi jazdil na o niečo lacnejšom Audi RS 6 Avant v hodnote približne 150-tisíc eur.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Na záver Guenthner pre the Sun dodáva: „Či je tu šanca na kúpu týchto vozidiel používaných hráčmi FC Barcelona? Áno, je to možné, aj tieto vozidlá budú na oficiálnom trhu Audi pre jazdené vozidlá."

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM