Webnoviny - Svet

Messi dostal pred reštauráciou takmer päsťou do tváre

WEBNOVINY.SK

Lionel Messi (v popredí), ktorý je obklopený fanúšikmi, sa pozerá za mužom, ktorý ho takmer udrel do tváre.Foto: SITA, AP ROSARIO 3. júna (WEBNOVINY) – V argentínskom Rosariu sa vo štvrtok udiala takmer nevídaná udalosť, neznámy útočník sa pokúsil päsťou udrieť národného futbalového hrdinu Lionela Messiho. Incident sa udial pred jednou z reštaurácii v rodisku hviezdy FC Barcelona. Útočník sa k Messimu priblížil pod pláštikom rovnakého úmyslu ako viacero ďalších zhromaždených fanúšikov – vypýtať si autogram, následne ale vymrštil svoju päsť smerom k 23-ročnému futbalistovi, no minul.

„Ani sa ma nedotkol, skoro som to nezaregistroval,“ zľahčil situáciu dvojnásobný najlepší hráč planéty. Podľa svedkov mal agresívny muž oblečenú uniformu miestnej školy, jeho motív nie je známy.

Lionel Messi opäť najlepším hráčom v Španielsku

Argentínčan Lionel Messi obhájil prvenstvo v súťaži pre najlepšieho futbalistu pôsobiaceho v španielskej Primera División z ostatných dvoch sezón a získal Trofej Alfreda di Stéfana. Ocenenie udeľuje denník Marca na základe nominácií čitateľov a následného hlasovania odborníkov. V sezóne 2010/2011 bolo na prvých troch priečkach identické poradie ako pred rokom: Lionel Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a Xavi Hernández (FC Barcelona). V premiérovom ročníku 2007/2008 uspel Raúl González.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM