Regióny

Michalovcami sa prehnala silná búrka: VIDEO, čo dokázala napáchať!

Michalovce čelili silnej búrke. Mesto v stredu zasiahli hromy-blesky, lejak a aj krupobitie. Prinášame vám zábery, čo počasie dokázalo napáchať.

Ilustračný obrázok k článku Michalovcami sa prehnala silná búrka: VIDEO, čo dokázala napáchať!
Zdroj: Čitateľka Diana

Metropola Zemplína v stredu v popoludňajších hodinách čelila vyčíňaniu divokého počasia. Michalovcami sa prehnala letná búrka a mesto i jeho obyvatelia čelili jej nepríjemným prejavom.

Tmavá obloha, hromy-blesky, prudký lejak a dokonca na zem sa začal rútiť aj ľadovec. „Bola to riadna smršť. Tohto roku ešte taká silná búrka nebola,“ povedal nám pán Milan. Michalovčan Adam hovoril o neuveriteľnom kamenci, ktorý mu na jeho aute zanechal poriadne stopy. „Zostali mi na ňom priehlbinky,“ vysvetlil pre spravodajský portál Michalovce 24.

Divoké počasie sa však dokázalo postarať o nepríjemnosti aj na Okružnej ulici. Silná búrka skomplikovala situáciu na ceste. Vozovku zaplavila voda a prechádzajúce autá sa cez ňu doslova brodili. Celú situáciu krátko po búrke zaznamenala na video naša pohotová čitateľka Diana. Zábery si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Môže vás zaujímať:

VIDEO zachytilo, čo sa dialo na Šírave počas divokej búrky: Autentické zábery, z ktorých naskakujú zimomriavky

Nad Šíravou sa prehnala poriadna búrka: Potopené člny, totálne zničené stany! FOTO

Na Michalovce udrelo divoké počasie: Následky búrky v obrazoch
3
Galéria
Zdroj: TASR
VIDEO:Michalovcami sa prehnala silná búrka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM