Kultúra

Michalovský rodák má novinku: Song, ktorý chytí za srdce každého milovníka psov

Známy rodák z Michaloviec má novinku. Je ňou song, ktorý doslova chytí za srdce každého milovníka štvornohých havkáčov...

Ilustračný obrázok k článku Michalovský rodák má novinku: Song, ktorý chytí za srdce každého milovníka psov
Zdroj: youtube

Rodák z Michaloviec, hudobník Jasper Vajda, urobil pesničku Nie som vec, aby ňou pomohol zvieratkám nielen v michalovskom útulku. Vo videoklipe môžete vidieť nielen Útulok pre psíkov Michalovce a jeho zverencov, ale napr. aj michalovskú veterinárku a zapojili sa aj ďalšie útulky zo Slovenska.

„Pevne verím, že aj vďaka tomuto klipu si aspoň niektorí z týchto havkáčov nájdu domov. Útulky sú preplnené a nachádza sa v nich veľmi veľa skvelých psíkov“ vyjadril sa hudobník Jasper. Ďalej dodal, že každý jeden z nich by bol ľuďom vďačný, ak by sa mohol stať členom ich rodinky.

„My ako ľudia, by sme si mali uvedomiť, že toto nie je vec. Títo psíkovia, ktorí sa nachádzajú na ulici, túlaví, hladní,si bez našej pomoci sami neporadia,“ povedala v klipe predsedníčka združenia Útulok pre psíkov Michalovce Katarína Ruskovská.

Vo videoklipe sa vyjadrila aj michalovská veterínarka Andrea Országhová: „Psík je pre mňa priateľ, člen rodiny, parťák do pohody aj nepohody. Dáva veľa lásky, bezhranične miluje. Vďaka psíkom trávim veľa času von, v prírode, veľa cestujeme, venujeme sa športu. Tým pádom stretávame veľa nových ľudí, všetci si nájdeme nových kamarátov so spoločnými záujmami.“

Viac si už pozrite v samotnom videoklipe.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

VIDEO: Rodák z nášho mesta prišiel s dojímavou skladbou o psoch
1
Galéria

Hl. foto: archív Jasper

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM