Webnoviny - Svet

Mladík v piatok večer prepadol internetovú kaviareň v BA

WEBNOVINY.SK

Ilustračné Foto: AP Photo/Pier Paolo CitoBRATISLAVA 21. mája (WEBNOVINY) – Policajti pátrajú po mladom mužovi, ktorý lúpežne prepadol internetovú kaviareň na Vajnorskej ulici v Bratislave. V piatok približne o 21.00 vošiel ozbrojený do kaviarne a pod hrozbou násilia a použitia zbrane žiadal od čašníčky finančnú hotovosť.

„Čašníčka mu v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť približne 500 eur. Pri odchode z tohto zariadenia odcudzil čašníčke aj mobilný telefón v hodnote 100 eur,“ informoval agentúru SITA bratislavský policajný hovorca František Peczár. Čašníčka počas lúpeže utrpela fyzickú ujmu na zdraví, z ktorej sa bude liečiť dva týždne.

Polícia po páchateľovi intenzívne pátra a žiada verejnosť o pomoc. Páchateľ je približne 160 až 165 cm vysoký, má 20 až 25 rokov, guľatú tvár s jemným strniskom. Na hlave mal bledú šiltovku, tmavé nohavice, tričko tmavej farby a na čašníčku pôsobil ako drogovo závislý. Všimla si aj to, že mal bratislavský prízvuk. Akékoľvek informácie k lúpeži alebo k samotnému páchateľovi, je potrebné oznámiť na bezplatné číslo polície 158.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM