Webnoviny - Svet

Morshower sa objaví aj v tretích Transformeroch

WEBNOVINY.SK

Foto: AP Photo/Ng Han GuanBRATISLAVA 19. augusta (WEBNOVINY) – Americký herec Glenn Morshower hrá aj v tretích Transformeroch, ktorých v súčasnosti nakrúcajú. Michael Bay ho obsadil aj do predchádzajúcich snímok Transformers (2007) a Transformers: Pomsta porazených (2009). V prvom titule stvárnil plukovníka Sharpa, ktorého zabili, do druhého filmu sa vrátil v úlohe pomenovanej po ňom samom. Nie je známe, akú postavu dostal v tretích Transformeroch, informovala webová stránka www.slashfilm.com. Glenn Morshower je známy zo seriálu 24 (2001–2010), kde hral tajného agenta Aarona Piercea. Okrem Transformerov sa objavil taktiež v ďalších filmoch v réžii Michaela Baya Pearl Harbor (2001) a Ostrov (2005).

Tretí film zo série o Transformeroch by mal do kín doraziť v lete 2011 v 3D formáte. V snímke, ktorá by vraj mala naznačiť, že roboty ovplyvnili vesmírne preteky medzi Sovietskym zväzom a USA v rokoch 1957 až 1975, sa opäť predstaví Shia LaBeouf. V treťom filme účinkujú aj John Malkovich, Frances McDormand, Patrick Dempsey a Rosie Huntington-Whiteley.

Ostatné dve snímky, Transformers (2007) a Transformers: Pomsta porazených (2009), dosiahli na celom svete tržby 1,5 miliardy dolárov. Prvý film nominovali na Oscara za zvuk, strih zvuku a vizuálne efekty, druhú snímku za zvuk. Transformeri z roku 2009 sa však stali najhorším filmom na vyhlasovaní Zlatých malín. Okrem kategórie Najhorší film im Zlaté maliny udelili aj v kategóriách za réžiu a scenár.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM