Hokej

MS v hokeji s Dnes24.sk: Stačí správna odpoveď na otázku a môžete získať hodnotnú cenu. Každý deň traja víťazi

Svetový šampionát, ktorý tento rok hostí Rusko, je lákadlom aj pre tisíce fanúšikov slovenského celku. Spríjemnite si čakanie na zápasy a hrajte s nami o 51 zaujímavých cien.

Ilustračný obrázok k článku MS v hokeji s Dnes24.sk: Stačí správna odpoveď na otázku a môžete získať hodnotnú cenu. Každý deň traja víťazi
Zdroj: TASR

Na úvod dôležité upozornenie, uzávierka aktuálneho hracieho dňa je 7. mája 2016 okolo 11h! Mená víťazov denných cien zverejníme rovnako v sobotu okolo obeda.

Novú súťažnú otázku nájdete na Dnes24.sk 7.5. v popolud­ňajších hodinách.

Aj keď nás momentálne skôr zaujíma, ako sa bude Cígerovcom dariť v Petrohrade, čo podrobne sledujú kolegovia na partnerskom portáli sport7.sk, vráťte sa s nami o pár rokov späť.

Posledná vzájomná konfrontácia Slovenska a Maďarska spadá ešte pod éru úspešného trénera Jána Filca, do doby, keď sme si mysleli, že našim južným susedom pohodlne naložíme aspoň sedem kusov a bude vymaľované.

V prvom zápase Slovenska na MS 2009 to ale bolo všetko inak a naši boli radi, že napokon zvíťazili v riadnom hracom čase. Po veľkom trápení tesne 4:3.

Spomeniete si, kto rozhodol o troch bodoch pre Slovensko v dueli s tímom, ktorý sa proti nášmu výberu postaví v premiérovom zápase aj na šampionáte v Rusku 2016? Pomôckou môže byť, že je to útočník a favorita za víťazstvom nasmeroval len 13 sekúnd pred koncom III. tretiny.

Možnosti

A/ Ľuboš Bartečko

B/ Štefan Ružička

C/ Michal Handzuš

pozn. do nižšie umiestneného formulára zadajte písmeno odpovede, ktorá sa vám pozdáva

PREČÍTAJTE SI AJ: Nech bože dá! Štartujú hokejové MS, majú sa Slováci báť najhoršieho?

O čo hráte?

O jednu z troch denných cien – 1. kartón originálnych pív alebo súdok piva a šesť pohárov od spoločnosti KIKA BIER, 2. šatka buff s logom minerálnej vody Budiš a kniha z internetového kníhkupectva Bux.sk, 3. spoločenská hra Piatnik.

V deň finálového zápasu šampionátu vyžrebujeme troch majiteľov hlavnej ceny – let balónom pre dve osoby od Darujletbalonom.sk.

Čím viac správnych odpovedí pošlete, tým sú vaše šance na zisk hlavnej ceny vyššie.

MS V HOKEJI 2016
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM