Ondrej Chamraz Svet Správy

Muž (32) sa zamaskoval za dôchodcu: Na vozíku sa snažil oklamať policajtov na letisku

Muž bol zadržaný na letisku v Naí Dillí potom, čo si policajti všimli jeho divne zafarbenú bradu a prekvapivo mlado vyzerajúcu pokožku.

Ilustračný obrázok k článku Muž (32) sa zamaskoval za dôchodcu: Na vozíku sa snažil oklamať policajtov na letisku
Zdroj: TASR

Mladík prešiel kompletnou úpravou svojho zovňajšku. Ako informuje CNN, dôvodom bola snaha oklamať letiskovú kontrolu výzorom 81-ročného muža, ktorého cestovný pas chcel využiť na vycestovanie z krajiny.

Pasažier očividne vynaložil veľkú snahu pri dôkladnej príprave maskovania. Prefíkaný muž využil bielu bradu, veľké okuliare a invalidný vozík.

Jeho kostým však imigračných kontrolórov neoklamal. Oblečený v bielej tunike, bielych nohaviciach, veľkom bielom turbane a čiernych sandáloch sa muž snažil nasadnúť na nočný let do New Yorku.

Personál začal mladíka podozrievať potom, čo mal problém s osobnou prehliadkou. Jeden z policajtov pracujúcich na letisku, Shrikant Kishore, sa pre CNN vyjadril: „Tvrdil, že je príliš starý a nemôže sa hýbať“.

Keď mu podali jeho cestovný pas, v ktorom stálo, že muž by mal mať 81 rokov, vedel, že niečo nesedí. Kishore dodal: „Bolo očividné, že nemôže mať 81 rokov. Jeho pokožka vyzerala ako pokožka mladšieho človeka. Tiež som si všimol, že jeho brada mala pri korienkoch čiernu farbu.“

Následky vytvorenia nelegálnej identity zatiaľ úrady nezverejnili. Rovnako sa verejnosť nedozvedela dôvod mužovho konania.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM