Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Muž (45) jazdil po Michalovciach s takmer 3,5 promile: Taxikár to vyriešil jedným ťahom, policajti na hotové!

Muž (45) si to s takmer 4 promile autom namieril po Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach. Nechýbalo veľa a došlo by k dopravnej nehode. Všetko sa ale skončilo inak.

Ilustračný obrázok k článku Muž (45) jazdil po Michalovciach s takmer 3,5 promile: Taxikár to vyriešil jedným ťahom, policajti na hotové!
Zdroj: TASR

V sobotu vo večerných hodinách viedol 45-ročný muž z obce Kapušianske Kľačany osobné motorové vozidlo zn. Seat Ibiza po parkovisku na Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach, kde takmer spôsobil dopravnú nehodu tým, že v tesnej blízkosti zastavil pred zaparkovaným vozidlom taxislužby. „Vodič taxislužby následne vytiahol 45-ročnému vodičovi kľúče zo spínacej skrinky auta a privolal policajnú hliadku,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Polícia ďalej uviedla, že vodiča podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,65 mg/l alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje hodnotu 3,44 promile.

Policajti vodiča zadržali a následne umiestnili do cely policajného zaistenia. „Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Michalovciach 45-ročného vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ uzavrela Mésarová.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež:

Za volantom s takmer dvomi promile: Muža (33) chytili pri Michalovciach, čo mu hrozí?

Mária (47) z nášho okresu si to valila na svojom fiate, až kým ju nestopla hliadka: Nafúkala až-až!

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM