Krimi

Muž si TRÚFOL na dôchodkyňu, ktorú napadol a okradol: Hrozí mu až DVANÁSŤ rokov!

36-ročného muža, ktorý si v autobuse MHD vyhliadol staršiu pani a následne ju prenasledoval až domov, kde jej po napadnutí strhol z krku retiazku, čaká dlhý pobyt za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Muž si TRÚFOL na dôchodkyňu, ktorú napadol a okradol: Hrozí mu až DVANÁSŤ rokov!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Informuje o tom polícia na Facebooku: „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V vzniesol obvinenie 36-ročnému Michalovi H. pre zločin lúpeže, ktorého sa dopustil v auguste tohto roku. Jeho obeťou sa stala 74-ročná seniorka.“

Čo sa stalo?

Michal si seniorku vyhliadol na zastávke MHD Bradáčova s ktorou spoločne nastúpil na autobus. „Po vystúpení z autobusu nasledoval poškodenú seniorku smerom k jej miestu trvalého bydliska, kde sa jej pár metrov pred domov snažil z krku strhnúť retiazku zo žltého kovu. To sa mu však na prvýkrát nepodarilo, preto seniorku fyzicky napadol a retiazku jej strhol,“ uvádza polícia.

Dôslednou operatívno-pátracou činnosťou bol 36-ročný Michal H. zadržaný, eskortovaný na príslušné policajné oddelenie a neskôr vzatý do väzby. V tomto prípade mu hrozí trest odňatia slobody na osem až dvanásť rokov,“ dodali policajti.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM