Krimi

Muž skočil zo Starého mosta do Dunaja. Policajti mu zachránili život

Policajti spozorovali asi sto metrov od Starého mosta v rieke muža, ktorého prúd vody unášal popri brehu.

Ilustračný obrázok k článku Muž skočil zo Starého mosta do Dunaja. Policajti mu zachránili život
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti zachránili život 35-ročného muža, ktorý vo štvrtok (22. novembra) podvečer skočil zo Starého mosta do rieky Dunaj. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

Skočil do Dunaja

Polícia bola vo štvrtok okolo 17:30 hod. vyslaná na Starý most, kde sa mal nachádzať muž, ktorý chcel skokom z mosta ukončiť svoj život. „Počas presunu na miesto boli hliadky prostredníctvom operačného strediska informované o tom, že muž už skočil do rieky Dunaj a prúd vody ho unáša smerom na Most Apollo," priblížila Slamková.

Po príchode policajti spozorovali asi 100 metrov od Starého mosta v rieke muža, ktorého prúd vody unášal popri brehu. Policajti ihneď skočili za mužom do vody.

„Vzájomnou spoluprácou oboch hliadok sa policajtom podarilo muža vytiahnuť z vody na breh. Policajti až do príchodu záchranárov opakovane poskytovali mužovi prvú pomoc, nakoľko niekoľkokrát stratil vedomie a prestal dýchať,“ spresnila hovorkyňa. Zachráneného muža odovzdali do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM