Svet Zo zahraničia

Na diaľnicu pršali peniaze z pancierového auta: Ľudia sa vrhali pod kolesá

Z pancierového nákladného vozidla sa vysypali na diaľnicu v americkom štáte New Jersey peniaze, čo spôsobilo zrážky áut, pretože vodiči prudko zastavovali, aby si peniaze nazbierali.

Zdroj: YouTube.com

Incident sa stal okolo 08.30 h miestneho času na ceste číslo 3 v meste East Rutherford, v blízkosti štadióna MetLife, kde hrávajú kluby amerického futbalu New York Giants a New York Jets. Vo štvrtok o tom s odvolaním sa na políciu informovala tlačová agentúra AP. Podľa policajného kapitána Phila Taormina malo pancierové nákladné vozidlo bezpečnostnej firmy Brink's zrejme problém s uzamykacím zariadením na dverách.

Betsy Richardsová povedala pre portál northjersey.com, že videla muža vo firemnej rovnošate, ako beží pomedzi autá a snaží sa peniaze pozbierať. Avšak zavládlo šialenstvo, „ľudia vyskakovali z áut a rýchlo sa na peniaze vrhali“, dodala svedkyňa.

Polícia nevie, koľko peňazí sa uvoľnilo na cestu a koľko sa ich stratilo. Zároveň na Twitteri požiadala každého, kto má informácie alebo video, aby sa s ňou skontaktoval.

Polícia v East Rutherford zároveň vyhlásila, že ľudia, ktorí si vzali z peňazí rozsypaných na ceste, ich môžu vrátiť a nebudú mať žiadne ťažkosti, teda nebudú obvinení.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM