Regióny Rôzne

Na Kramároch vyrastie koncom roka Nová Vlárska. Byty pod Kamzíkom sú už v predaji

Nová Vlárska vyrastie na mieste pod lesom neďaleko Železnej studničky, Kamzíka a Horského parku.

Ilustračný obrázok k článku Na Kramároch vyrastie koncom roka Nová Vlárska. Byty pod Kamzíkom sú už v predaji
5
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Na bratislavských Kramároch pod lesom vyrastú dva nízkopodlažné bytové domy Nová Vlárska s 82 bytmi.

Nová Vlárska

Budúci majitelia si môžu vybrať od dvojizbových až po veľkorysé štvorizbové byty. Byty budú disponovať priestrannými balkónmi a terasami. Spoločnosť J&T REAL ESTATE myslela v rámci projektu aj na imobilných. K dispozícii budú aj dva bezbariérové byty na prízemí.

Domy budú vybavené solárnymi panelmi, ktoré zabezpečia k prírode šetrnejšiu výrobu teplej úžitkovej vody. V areáli bude tiež detské ihrisko a zeleň priamo pri dome.

„Na výbere lokality si vždy dávame záležať, lebo patrí k hlavným benefitom našich projektov. Nová Vlárska sa nachádza na výbornom mieste neďaleko Železnej studničky, Kamzíka či Horského parku. Výhodou je aj dostupnosť zastávok mestskej hromadnej dopravy. Služby, školy, škôlky, nemocnica či lekáreň sú ďalšie plusy, ktoré uspokoja potreby všetkých vekových kategórií. Mysleli sme však aj na efektívne dispozície bytov, ktoré sú pre našich klientov dôležité,“ konštatuje výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE Pavel Pelikán.

Už v predaji

Ceny bytov sa pohybujú od 125 640 eur vrátane DPH za dvojizbový byt, 170 040 eur vrátane DPH za trojizbový až po štvorizbové penthousy s terasami a výhľadom za 355 800 eur vrátane DPH. Parkovacie miesto je možné kúpiť od 8 400 eur vrátane DPH.

Predaj bytov je spustený, začiatok výstavby je plánovaný na koniec roka 2017 a prví obyvatelia sa budú môcť nasťahovať do svojich domovov v lete 2019.

Nová Vlárska
5
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM