Monika Vengrínová Krimi

Na križovatke ciest sa stala tragédia: Motorkár (†25) narazil do mercedesu, na mieste bol mŕtvy

K smrteľnej dopravnej nehode došlo na križovatke štátnych ciest. Motorkár Maroš (†25) na stroji značky Kawasaki podľa polície narazil do mercedesu. Mladík, žiaľ, nehodu neprežil.

Ilustračný obrázok k článku Na križovatke ciest sa stala tragédia: Motorkár (†25) narazil do mercedesu, na mieste bol mŕtvy
Zdroj: Policajný zbor SR

K nehode došlo v katastri obce Toporec v okrese Kežmarok na mieste zvanom Toporčík v nedeľu okolo 15.00 hodiny. Do kolízie sa dostali motorka značky Kawasaki a osobné auto Mercedes Benz. Stalo sa tak z doposiaľ nezistených príčin a okolností.

„25-ročný motorkár Maroš smeroval od mesta Spišská Belá na mesto Podolínec a 57-ročná vodička v tom čase odbočovala na štátnu cestu smerom na obec Holumnica. Maroš motocyklom narazil do vozidla, pričom utrpel zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol. Hmotná škoda bola vyčíslená na sedem tisíc eur,“ uviedla Jana Migaľová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Ako ďalej hovorkyňa ozrejmila, poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru Kežmarok začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM