Webnoviny - Svet

Na Oravskej priehrade cez víkend raj surferov

WEBNOVINY.SK

Foto: rajsurferov.sk BRATISLAVA 20. augusta (WBN/PR) – Na tohtoročnom letnom festivale Orange Joj Music Summer v Námestove, ktorý začína práve dnes, si budú môcť zasurfovať všetci jeho návštevníci. Akcia sa síce odohráva na brehoch Oravskej priehrady, ale raj surferov nájdete v areáli festivalu v špeciálnom stane Orange. Je vybavený výkonnými notebookmi s rýchlym internetovým pripojením.

Nebol by to však skutočný raj surferov, keby sa na ňom nezúčastnil moderný spevák a teraz už aj moderný detektív Tomáš Hafner. V sobotu popoludní bude pri surfovaní osobne asistovať a budete sa s ním môcť odfotiť pri najväčšom surfe na Slovensku.

Práve modernému spevákovi a detektívovi Hafnerovi v posledných dňoch Orange pomohol nájsť raj, v ktorom sa jazdí na skutočných vlnách. Výsledkom tejto spolupráce je klip, moderný seriál a on-line hra, ktoré spájajú svet internetových surferov a jazdcov na morských i sladkovodných vlnách.

Do hry sa môže zapojiť každý, stačí navštíviť stránku www.rajsurferov.sk. Čím skôr sa zapojíte, tým máte väčšiu šancu každý týždeň vyhrať, okrem dizajnových notebookov aj ďalšie skvelé ceny. Je to FiberNet alebo Mobilný Orange Internet na rok zadarmo.

Na stránke www.rajsurferov.sk nájdete aj moderný seriál o pátraní po raji surferov na Slovensku a dôkazy, že surfovanie vzniklo v našich končinách. Aloha!

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM