Ľubomír Hudačko Správy

Na Sekčove má vzniknúť obchodný komplex: Medzi ďalšími dvomi inými sieťami tentoraz Eperia!

V Prešove by mal vyrásť ďalší obchodný komplex. A to na Sekčove medzi ďalšími dvomi inými sieťami. Nováčik by mal niesť meno Eperia, hoci najprv bol povoľovaný s iným názvom.

Ilustračný obrázok k článku Na Sekčove má vzniknúť obchodný komplex: Medzi ďalšími dvomi inými sieťami tentoraz Eperia!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešov má ako tretie najväčšie mesto Slovenska bohatý zoznam obchodných domov, či centier. Vzniknúť by mal ďalší obchodný komplex, tentoraz s názvom Eperia.

„Eperia je nový názov obchodného centra, ktoré bolo povoľované ako City park – Shopping centre CORSO na ploche medzi sídliska Sekčov. Boli vydané rozhodnutia o predĺžení termínu ukončenia stavby a platnosti stavebného povolenia, vydaného v roku 2008. To sa predlžovalo v rokoch 2011, 2012 aj 2014 na objekty, komunikáciu aj miestne parkoviská,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Vyrásť by mal medzi Lidlom a Kauflandom na Sekčove, stavbu plánuje developerská skupina J&T Real Estate. Aktuálne sa termín platnosti stavebného povolenia predĺžil podľa spisu o stavbe do decembra 2016. Stavať by sa malo v dvoch etapách, pričom v prvej má vzniknúť takmer 100 obchodov. Cieľom je dvojpodlažná stavba. Ako sa vo výhlaške ďalej uvádza, v konaní neboli vznesené námietky zo strany účastníkov konania ani námietky dotknutých orgánov chrániacich záujmy podl'a osobitných predpisov.

Čítajte tiež:

V Prešove naďalej obnovujú cesty: V pláne aj rekonštrukcia zástavkových ník na Hlavnej!

Dajte pozor na zmenu v prešovskej MHD: TIETO zastávky vo vybrané dni nie sú obsluhované!

foto: ilustračné

Nové obchodné centrum v Prešove: Vyrásť má na tomto mieste!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM