Ľubomír Hudačko Zo Slovenska

Na tomto mieste to celé vyrastie: Ako bude vyzerať Hobby park na Sekčove? FOTO

Ak ste ešte nenatrafili na vizualizáciu toho, ako bude po dokončení na Sekčove vyzerať projekt Hobby Park Prešov, pozrieť si to môžete v našej fotogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Na tomto mieste to celé vyrastie: Ako bude vyzerať Hobby park na Sekčove? FOTO
13
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Ako je známe, na prešovskom sídlisku Sekčov sa buduje projekt Hobby Park Prešov. Ten pomaly začne naberať reálne kontúry, stáť bude v blízkosti iného obchodného centra, Eperia.

„Hobby park na Rusínskej ulici prinesie do Prešova širokú ponuku kvalitného interiérového a exteriérového nábytku, ale aj stavebný a záhradný tovar jedného z najväčších prevádzkovateľov supermarketov v Európe. Prešovčania tak za ponukou týchto predajcov už nebudú musieť cestovať do Košíc,“ uviedla tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Novotná.

Práve Rusínska cesta spája sídlisko Sekčov a centrum mesta, čo je pre spoločnosť Atrios, ktorá za Hobby parkom Prešov stojí, zaujímavá lokalita.

„Lokalita je zaujímavá z pohľadu blízkych obchodných centier Eperia, Kaufland, Max a ďalších. Vhodne tak dopĺňa nákupnú zónu a obohacuje ju o nové značky v segmente bývania – nábytok, bytové doplnky, kúpeľne, kuchyne, podlahy, hobby stavba, a ďalšie. Vzniknú tu teda obchodné prevádzky reťazcov Hornbach, ASKO nábytok a SIKO kúpeľne, pričom celková hodnota plánovanej investície je približne vo výške 12 miliónov eur,“ informuje spoločnosť Atrios na svojej webstránke.

Nuž a ako to aktuálne na mieste vyzerá a aj to, ako to ešte len bude vyzerať po dokončení si pozrite v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Prešovčania tam budú smerovať kroky: Na Rusínskej budujú Hobby Park Prešov
13
Galéria
Zdroj: Atrios
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM