Viktória Botošová Krimi

Na vyčíňanie vandalov v Bereku si posvietia mestskí policajti: Vyvalené tabule v lesoparku! FOTO

Lesopark Berek je vďaka viacerým chodníčkom, ideálnym miestom na prechádzky. Pýši sa stromami, ktoré dosahujú stovky rokov, iné sú zákonom chránené. Ide o najčistejšiu časť mesta, aj preto sa sem nedostanete autom, len peši, alebo na bicykli, mostom cez rieku. Vandali si sem, žiaľ tiež našli cestu..

Ilustračný obrázok k článku Na vyčíňanie vandalov v Bereku si posvietia mestskí policajti: Vyvalené tabule v lesoparku! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Po včerajšej správe o rozbitom informačnom systéme Touch Box, vám dnes prinášame článok o tabuliach v Bereku, ktoré evidentne niekomu zavadzajú. Vynovené tabule vraj boli podľa slov primátora mesta Nové Zámky, Otokara Kleina na jeho facebooku, už dvakrát vyvrátené a vymenené.

O tomto prípade, nás bližšie informoval Jozef Tököly, náčelník MsP. V lesoparku Berek boli podľa jeho slov, v krátkom čase poškodené, resp. vyvalené informačné tabule pri chodníku lesoparku. Z uvedeného dôvodu MsP od 13. augusta 2015 zvýšila hliadkovaciu činnosť v lesoparku Berek, avšak do dnešného dňa sa vandalov nepodarilo vypátrať.

„MsP preveruje získané informácie o možných páchateľoch. Prípad je v štádiu riešenia a pevne verím, že páchatelia budú zistení a potrestaní," vysvetľuje Tököly.

„Touto cestou chcem požiadať návštevníkov lesoparku o spoluprácu. V prípade zistenia protispoločenského konania, prejavov vandalizmu, telefonovať na bezplatné núdzové telefónne číslo 159,“ dodal na záver náčelník MsP Jozef Tököly.

Mohlo by vás zaujímať:

Foto: Archív FB Klein 2014

Vyvalená tabuľa v lesoparku Berek. FOTO
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM