Jakub Forgács Krimi

Na Západe vyčíňal zlodej: Keď TOTO Mirka zistila, neubránila sa slzám, všetkých prosí o pomoc!

Stačila chvíľa a zostali jej len oči pre plač. Zvolenčanka Miroslava prišla o bicykel. Zlodej si pritom poriadne trúfol, zmizol jej totiž spred dverí bytu!

Ilustračný obrázok k článku Na Západe vyčíňal zlodej: Keď TOTO Mirka zistila, neubránila sa slzám, všetkých prosí o pomoc!
Zdroj: Dnes24.sk

Keď sa Zvolenčanka Miroslava vo štvrtok vrátila od veterinára, bola nemilo prekvapená. Jej bicykel bol totiž fuč. „Asi od 9:00 do 11:00 som bola u veterinára a keď som sa vrátila, niečo mi na chodbe chýbalo. Až o pár sekúnd mi došlo, že čo. Pri odchode k veterinárovi som si nevšimla, či bicykel chýba alebo nie. Pravdepodobne tam ešte bol, lebo som úplne normálne odišla bez povšimnutia, že by tam niečo chýbalo, ale nemôžem to povedať s istotou, lebo vždy tam bol ako samozrejmosť, takže som ho nevnímala,“ začala svoje rozprávanie. A aký dvojkolesový tátoš presne zmizol?

„Skoro spred dverí, v bytovke na ôsmom pochodí na sídlisku Západ, nám ukradli šedý pánsky bicykel so staršou modrou detskou sedačkou, pripevnenou vpredu pri riadení bicykla. Sedadlo bicykla je trošku natrhnuté. Bola na ňom pripevnená aj pumpička na kolesá,“ opísala bicykel Miroslava.

Ako pokračovala, keď to zistila, volala priateľovi, či na ňom nie je v práci, ale všimla si, že kľúčik od zámku má stále na kľúčoch. „Inak by si vzal kľúčik. Aj tak to nedávalo zmysel, lebo na bicykli nechodí,“ povedala Zvolenčanka, ktorej priateľ však o bicykli nič nevedel a tak volal políciu.

„Po rozhovore s priateľom som sa rozplakala, pretože na bicykli sme skoro každý deň, keď potrebujem ísť do mesta a na výlety na Sliač sme chodili pravidelne,“ pokračovala Miroslava, ktorá pocity neskôr prešli do hnevu nielen na seba samú, že bicykel nechávala na chodbe pre plnú pivnicu, ale aj preto, že im už pred pár rokmi bicykle ukradli a neskôr dokonca aj snowboardy z auta. Nešťastná Zvolenčanka teraz prosí všetkých o pomoc. A ak by niekto jej bicykel uvidel, môže volať na telefónne číslo 0904540875.

Hl. foto: majiteľka bicykla

FOTO: Videli ste stratený bicykel Zvolenčanky?
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM