Hádzaná

Na zápasy ich naladí táto kabína: FOTO vynovených priestorov prešovských hádzanárov

Z kabíny nastúpia na zápas odhodlaní ešte viac ako predtým. Prešovskí hádzanári majú vynovenú kabínu, ktorá stojí za pozretie.

Ilustračný obrázok k článku Na zápasy ich naladí táto kabína: FOTO vynovených priestorov prešovských hádzanárov
5
Galéria
Zdroj: Viktor Zamborský

Hádzanári Tatrana Prešov sa môžu pochváliť estetickou novinkou. Týka sa ich kabíny, ktorá dostala nový šat. Pribudlo do nej veľké logo, ale aj postery hráčov na miestach, na ktorých sedia.

„Tatran je hádzanárskou značkou na Slovensku, ale i v Európe. Aj preto chceme, aby hráči, ktorí za tento klub hrajú a reprezentujú ho, sa tu cítili ako doma a aby cítili aj spolupatričnosť k Tatranu Prešov," vysvetlil novinku v kabíne generálny manažér klubu Miroslav Benický.

Na spestrenie sa tak pristúpilo k tomu, čo je v zahraničí zaužívaná prax a to je personalizované, teda vlastné boxy v šatni doplnené grafikou každého z hráčov vo farbách Tatrana.

"Na podlahe pribudol aj veľký znak klubu. Je to možno maličkosť, ale má prispieť k tomu, aby sa chlapci cítili v domácej šatni čo najlepšie a ich športové srdce bilo za zeleno-biele farby,“ dodal Benický.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

A ako to na mieste vlastne vyzerá si už pozrite v obrazoch. Kliknite si priloženú fotogalériu.

V kabíne to majú po novom: Hádzanári Tatrana sa pripravujú v týchto priestoroch
5
Galéria
Zdroj: Viktor Zamborský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM