Regióny

Nad týmto činom sa až rozum zastaví: Kuriózne poškodenie domu v Bardejove

Čin, ktorý majiteľa rodinného domu v Bardejove nepotešil. Neznámy páchateľ mu, podľa polície, poškodil dlažbu i obklad domu. A to skutočne kurióznym spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Nad týmto činom sa až rozum zastaví: Kuriózne poškodenie domu v Bardejove
Zdroj: TASR

Ľuboš z Bardejova (36) na polícii oznámil, že došlo k poškodeniu dlažby a obkladu na rodinnom dome. Informovala o tom krajská hovorkyňa Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová,

„Preverovaním tohto oznámenia bolo zistené, že neznámy páchateľ vylial neznámu zapáchajúcu látku na viacerých miestach rodinného domu na Hurbanovej ulici v Bardejove,“ ozrejmila Ligdayová s tým, že stať sa tak malo vo štvrtok 11. októbra podvečer.

Ako ďalej policajná hovorkyňa uviedla, v zadnej časti domu bola poliata podlaha, v prednej časti domu parapet i samotný vchod do domu: „Týmto konaním páchateľ poškodil dlažbu i obklad domu, pričom majiteľ škodu vyčíslil na 5 tisíc eur.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove v tomto prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. „Trestná sadzba odňatia slobody je tu stanovená až na jeden rok,“ dodala Ligdayová.

foto: ilustračné

Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM