Tlačové správy

Nadčasové kultové topánky NMD

Chôdza je najprirodzenejším pohybom pre človeka. Bohužiaľ, často ju podceňujeme a vymieňame za pohodlnejšie a jednoduchšie spôsoby presunu z bodu A do bodu B. Aby ste si kráčanie znova obľúbili, musíte mať nohy ako v bavlnke a tých odporúčaných desaťtisíc denných krokov sa vám naráta bez problému.

Ilustračný obrázok k článku Nadčasové kultové topánky NMD
Zdroj: footshop.sk

Retro štýl v modernom prevedení

Výber topánok nie je vždy jednoduchý, a to najmä v prípade, že si kupujete model či značku, ktorú ste nikdy predtým nenosili. Čo tak vyskúšať topánky NMD z dielne nemeckej značky Adidas? Táto skratka stojí za plným názvom Nomad s nezameniteľným kultovým dizajnom. Tieto topánky sú primárne určené na lifestylové používanie, ale oceníte ich aj pri rekreačnom behaní.

Topánky NMD sa dostali do povedomia v 80. rokoch a dodnes majú dizajn retro štýlu. Zaujímavé riešenie ponúka vrchná vrstva topánok, ktorá sa označuje ako Primeknit. Ide o úpletový materiál, ktorý siaha do vyššej úrovne členka a okrem skvelého dizajnu sú aj veľmi praktické. Nemusíte sa obávať premoknutia, materiál je priedušný a flexibilný pri pohybe chodidiel.

Medzipodrážka s technológiou Boost

Ak ste si ešte nikdy nevyskúšali žiadne topánky s podrážkou s takzvanou Boost technology, potom neviete, o čo prichádzate. Práve modely Adidas Nomad sa môžu pýšiť technológiou Boost v ich medzipodrážke. Vďaka nej budú dopady na tvrdý povrch miernejšie a odrazy od zeme sú jednoduchšie. Táto technológia zabezpečuje odpruženie pre chodidlá už od roku 2013, odkedy sa stala súčasťou Adidas topánok. Hneď nasledujúci rok po ich uvedení na trh v nich bol pokorený svetový rekord u mužov na maratónsku vzdialenosť a ženský svetový rekord bol s podrážkou Boost pokorený v roku 2017.

Tieto topánky sú nadčasové a ich kúpou si môžete byť istí, že investujete do modelu, ktorý nevyjde z módy.

Využijete ich na každodenné nosenie, na šport a skombinujete ich ako s nohavicami, tak u dám aj k športovým šatám či sukniam. NMD topánky patria do šatníka, keďže sú univerzálne, pohodlné a štýlové.

Keďže sú modely NMD vybavené technológiou Boost, pri behaní budete mať pocit akoby mali vaše nohy kontakt s perinkou. Výhodou Boost technológie v topánkach NMD je to, že nemení svoje vlastnosti a rovnako tak udržiava svoj tvar. A to aj pri dlhodobom používaní. Pri výbere topánok z radu NMD si môžete vyberať aj rôzne dizajny podrážky. Niektoré ostávajú pri bielej klasike, ostatné sú farebné.

Ak patríte k športovým nadšencom a beh je na vašom pravidelnom programe, dajte šancu topánkam NMD, ktoré môžete využívať aj na bežné nosenie. Na tejto stránke nájdete rôzne modely, z ktorých sa vám zakrúti hlava. V ponuke sú jednofarebné modely, ale aj bláznivé farebné kombinácie. Je viac než možné, že nezostanete len pri jednom páre a v budúcnosti siahnete po rovnakom type topánok.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: footshop.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM