Lukáš Zavacký Regióny

Nádherné VIDEO plné farieb a úsmevov: Košice vedia hýriť!

Vskutku netradičná udalosť v Košiciach, na ktorú budú niektorí obyvatelia ešte dlho spomínať. Niekoľko zaujímavých momentov nájdete vo videu!

Ilustračný obrázok k článku Nádherné VIDEO plné farieb a úsmevov: Košice vedia hýriť!
Zdroj: YouTube.com

Druhý ročník veľkolepej charitatívnej akcie, z ktorej výťažok poputuje Slovenskému paralympijskému výboru, sa tento rok bude konať ešte v Bratislave. Zábavu však pripravil v dvoch ďalších mestách. V Banskej Bystrici a v Košiciach. U nás sa uskutočnil koncom mája a tešil sa veľkej obľube. Farebný škrob sa na Hlavnej ulici nachádzal ešte nedávno.

„Bežeckých podujatí je na Slovensku veľmi veľa, pri Farbám neujdeš však nejde ani tak o vrcholové športové výkony, ako skôr o zábavu. Účastníci behu by sa na päťkilometrovej trati mali hlavne baviť a zasmiať, preto sa môžu zúčastniť aj v tímoch so svojimi priateľmi a rodinami,“ uviedla Lenka Šoltésová z usporiadateľskej agentúry.

O zábavu nebolo núdze nielen na samotnej trati, ale aj v cieli, kde si návštevníci užili bohatý sprievodný program s množstvom zaujímavých aktivít pre deti i dospelých. Na štart sa postavilo približne 3 tisíc bežcov. Všetko dôležité si môžete pozrieť na zverejnenom videu. Možno sa na ňom nájdete aj vy.

Môže vás zaujímať:

Farebná akcia zanechala v Košiciach svoje stopy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM