Rastislav Búgel Volejbal

Nadstavba mužskej extraligy pokračuje: Volejbalisti otočili zápas s Košicami!

Nitrianski volejbalisti z tímu VK Bystrina SPU Nitra pokračujú v bojoch v mužskej extralige. Na domácej pôde privítali Košice.

Ilustračný obrázok k článku Nadstavba mužskej extraligy pokračuje: Volejbalisti otočili zápas s Košicami!
Foto: Monika Földešiová

Nitra pokračuje v nadstavbovej časti mužskej volejbalovej extraligy. Pod Zoborom privítali zverenci trénera Kardoša tím z metropoly východu. Hostia sa ujali vedenia hneď v úvode a podarilo sa im uchmatnúť dva sety. Za stavu 0:2 to s Nitrou vyzeralo zle-nedobre.

Kardošovci však zapli na plné obrátky, najprv sa tesným výsledkom dostali do zápasu, následne vyrovnali a napokon strhli víťazstvo na svoju stranu. Nitra tak aktuálne okupuje prvú extraligovú priečku.

VK Bystrina SPU Nitra – VK KDS Šport Košice 3:2 (-15, –21, 23, 23, 11)

Marek Kardoš, tréner Nitry: „Prvé dva sety sme zaspali, vôbec nedodržali taktiku a súper oveľa lepšie servoval ako my, čo je katastrofa. Musíme byť dôslední a hrať na istotu. Oni tak hrali prvé dva sety, potom sa rozladili. Zlom po dvoch setoch nastal v hádke. Niekedy stačí adrenalín, začali kopiť chyby a nám to pomohlo.“

Richard Vlkolinský, tréner Košíc: „Nitra vyhrala dnešný zápas absolútne nezaslúžene. Myslím si, že čo sa týka atmosféry nám pokazil dobrý zápas rozhodca. To je môj názor a podľa mňa to presiahlo všetky medze. Nitra si mohla dovoliť, čo chcela, nečistých odbití zásahov tam bolo milón. Ja som spokojný s prvými dvoma setmi, musíme vedieť tento rytmus stabilizovať a držať ho do konca.“

Foto: Monika Földešiová

Nadstavba mužskej extraligy pokračuje: Volejbalisti otočili zápas s Košicami!
15
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM