Webnoviny - Svet

Najlepšie správy z hokejového turnaja na ZOH na Sp

WEBNOVINY.SK

Foto: Martin Gregor – GRENET BRATISLAVA 15. februára (WBN/PR) – Nový športový portál Sport7.sk pripravil v súvislosti so začiatkom zimnej olympiády v Vancouveri na svojich stránkach špeciálnu stránku, ktorá sa venuje výhradne tomuto podujatiu so zreteľom na hokejový turnaj desaťročia. Aktuálne výsledky, sumáre zápasov, video reportáže, štatistiky, rozhovory – aj to je súčasťou obsahu tejto stránky.

Presvedčte sa na vlastné oči na www.sport7.sk.

Viac informácií o stránke Sport7.sk

Aktuálne výsledky. Sumáre líg. Moderný výsledkový servis so štatistikami. Športové video reportáže. Prepracovaný dizajn. Tak toto všetko ponúka nový moderný športový internetový portál www.sport7.sk. Športoví fanúšikovia mohli začať využívať tento moderný zdroj informácií o športe práve v týchto dňoch, začiatkom roku 2010.

Novinkou oproti iným športovým spravodajským portálom je určite moderný a detailný výsledkový servis, inšpirovaný poprednými americkými stránkami ako sú napríklad NHL.com, NBA.com, ESPN.com či TSN.ca. Nová internetová stránka na Slovensku však svojim návštevníkom ponúka aj iné výhody. Jednou z nich je možnosť vedenia vlastného športového blogu, možnosť nahrávania vlastných videí z youtube.com, možnosť registrácie a vedenia vlastného účtu a iné zaujímavosti.

Portál SPORT7.sk čerpá športové spravodajstvo a ďalšie informácie z agentúrneho servisu a tiež z vlastnej redakcie, od externých spolupracovníkov. Tí každodenne pripravujú viacero zaujímavých rubrík: ako sa darilo Slovákom v zahraničných ligách (hokej, futbal) a tiež novinku na Slovensku – Power Ranking slovenskej Corgoň ligy a Slovnaft Extraligy (zoradenie tímov podľa ich aktuálnej výkonnosti s komentárom k jednotlivým klubom). Nový športový portál prináša aj ďalšie jedinečné rubriky – Ako sa darilo našim tenistom počas uplynulého týždňa, Power Ranking Ligy majstrov a veľa ďalších. Samozrejmosťou budú aj aktuálne a horúce informácie a štatistiky z nadchádzajúcich Zimných olympijských hier v kanadskom Vancouveri a o niekoľko mesiacov aj z Majstrovstiev sveta vo futbale.

„Naším cieľom je aktuálne a podrobne informovať športových fanúšikov o dianí a výsledkoch v ich obľúbených športových odvetviach. Naša stránka monitoruje všetky zaujímavé a očakávané športové podujatia a prináša o nich zaujímavé informácie a doteraz chýbajúce podrobné štatistiky,“ hovorí zakladateľ nového športového portálu Martin Gregor.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM