Rastislav Búgel Kultúra

Nápad, ktorý nemá chybu a spríjemní dianie v našich uliciach: Nitranom nad hlavy vzlietne množstvo bublín

Predstavte si moment, počas ktorého ulice zaplavia stovky až tisícky pestrofarebných bublín. Takýto spoločný okamih zažijeme už onedlho aj v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Nápad, ktorý nemá chybu a spríjemní dianie v našich uliciach: Nitranom nad hlavy vzlietne množstvo bublín
Zdroj: TASR

Študenti prišli pred rokom s originálnym nápadom, zaplniť slovenské mestá bublinami. Naše mesto sa už onedlho zaplní množstvom bublín všetkých veľkostí.

V utorok 25. augusta o 16:00 sa v Nitre uskutoční druhý ročník tohto nevšedného podujatia, do ktorého sa môžu zapojiť malí i veľkí, jednotlivci aj rodiny.

Stretnú sa s bublifukom v ruke, aby spoločne vyslali k oblohe nespočetné množstvo bublín. Podľa organizátorov bubliny vytvoria očarujúcu atmosféru a spríjemnia okoloidúcim letné horúce dni.

„Druhý ročník Bubble day so sebou nesie aj novú myšlienku a to, že je Bez hraníc,“ uvádzajú organizátori podujatia, ktorí vysvetlili, že nejde len o podujatie, ale o myšlienku, ktorá búra bariéry, posúva hranice a prináša nové priateľstvá. Pretože Deň bublín sa tento rok uskutoční aj za hranicami Slovenska, napríklad v Londýne či v Benátkach a bude tak mať medzinárodný charakter.

Pozrite si v našej videogalérii promo video k podujatiu.

Foto: ilustračné

Nápad, ktorý nemá chybu a spríjemní dianie v našich uliciach: Nitranom nad hlavy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM