Šport

Nečakané odhalenie: Peter Sagan oznámil rozchod so svojou manželkou Katarínou

Slovenský cyklista Peter Sagan oznámil údajný rozchod so svojou manželkou Katarínou, s ktorou majú spoločného syna Marlona.

Ilustračný obrázok k článku Nečakané odhalenie: Peter Sagan oznámil rozchod so svojou manželkou Katarínou
Zdroj: TASR

Nepotvrdená informácia sa objavila v stredu večer na sociálnej sieti, pričom status následne obletel slovenský mediálny priestor. Saganovci mali svadbu v novembri 2015, syn Marlon sa im narodil v októbri 2017.

„Po dlhom a dôkladnom rozhovore sme s Katkou dospeli k záveru, že by bolo oveľa lepšie, ak by sme ako pár skončili. Cítime, že by sme mali pokračovať v našich životoch ako dobrí priatelia a obaja súhlasíme, že je to správne rozhodnutie. Zaľúbili sme sa do seba, prešli sme fantastickú cestu a dostalo sa nám požehnania v podobe krásneho syna Marlona. Katka je dôležitou súčasťou môjho života, podporovala ma počas všetkých tých rokov v mojej profesionálnej kariére a je skvelou matkou. Necítime k sebe nič zlé, iba pôjdeme svojou vlastnou cestou so vzájomným rešpektom. Naším spoločným zameraním teraz bude Marlon. Budeme robiť všetko pre to, aby sme mu poskytli starostlivé prostredie pre jeho výchovu a budeme oddanými a milujúcimi rodičmi, ktorých potrebuje. Viac to už nebudem komentovať a chcem sa vopred poďakovať všetkým za rešpektovanie nášho súkromia,“ znie preklad postu z angličtiny, ktorý následne publikovali viaceré relevantné webové portály.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM