Svet Zo zahraničia

Nechutné! Žena sa vymočila na zemiaky v supermarkete

Obvineniam z poškodzovania cudzej veci, verejného pohoršovania a opitosti na verejnosti čelí v americkom štáte Pensylvánia mladá žena, ktorá sa údajne vymočila na zemiaky v jednej z miestnych predajní potravín.

Ilustračný obrázok k článku Nechutné! Žena sa vymočila na zemiaky v supermarkete
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Podozrivá, identifikovaná ako 20-ročná Grace Brownová, sa prihlásila sama po tom, ako sa dozvedela, že po nej pátrajú, uviedla v stredu agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie polície v obci West Mifflin pri Pittsburghu.

Príslušné orgány predtým zverejnili na Twitteri zábery z bezpečnostných kamier, ktoré zachytili spomínaný incident v prevádzke siete Walmart. Neprezradili však, kedy sa odohral, ani možný dôvod toho, že si žena uľavila práve nad zemiakmi.

Predstaviteľ spoločnosti Walmart vyhlásil, že konanie Brownovej si všimol jeden zo zamestnancov predajne, ktorý „okamžite odstránil zasiahnuté produkty a dezinfikoval priestor“.

Len pred niekoľkými týždňami sa objavil v sociálnych médiách videozáznam zachytávajúci, ako ľudia ochutnávajú zmrzliny z mrazničiek v predajniach Walmartu na území štátov Texas a Louisiana, upozornila AP.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM