Aktualizované Krimi Krimi

Nehoda na Sládkovičovej v Žiari: Zrážka autobusu s autom! FOTO z miesta

Na Sládkovičovej ulici v Žiari nad Hronom sa podľa aktuálnej správy hasičov odohrala nehoda. Takto opisujú okolnosti nehody policajti

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na Sládkovičovej v Žiari: Zrážka autobusu s autom! FOTO z miesta
Zdroj: TASR

V blízkosti žiarskej nemocnice na Sládkovičovej ulici v Žiari nad Hronom sa podľa aktuálnej správy Operaračného strediska Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici odohrala nehoda. „Pri havárii autobusu a a osobného motorového vozidla sa zranili dvaja ľudia, na mieste sú štyria hasiči a jeden kus techniky,“ udáva sa v správe.

Ako priblížil službukonajúci dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Žiari nad Hronom Ivan Pružina, na mieste sú už hasiči, ktorí robia opatrenia na zabránenie úniku pohonných látok. „Dve zranené osoby odviezli záchranári,“ uviedol Pružina pre Žiar24.

Prvé informácie dala na pravú mieru krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová. Nehoda sa podľa nej stala v piatok 11. marca približne o 8:50 na križovatke ulíc Dubčeka a Sládkovičovej. „Autobus vychádzajúci od nemocnice, dával prednosť na križovatke autu, ktoré viedol Žiarčan (19),“ opisuje okolnosti nehody Petrovičová.

Ten podľa nej pravdepodobne kvôli mikrospánku narazil do autobusu. „Posádke autobusu sa nič nestalo, mladý vodič bol prevezený do nemocnice na pozorovanie,“ informuje ďalej hovorkyňa.

Podľa policajnej správy alkohol pri nehode, s celkovou škodou 6000 eur, nebol zistený.

Zrážka autobusu s autom v Žiari: FOTO z miesta
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM