Webnoviny - Svet

Neodolateľné krémové pokušenie Danette

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 3. júna (WBN/PR) – V malebnom okolí Paríža sa zrodil recept na niečo skutočne delikátne a neodolateľné… Danette. Vynikajúci dezert s kvapkou smotany sa rýchlo stane obľúbencom celej vašej rodiny. Prekvapte svojich najbližších a naservírujte im lahodný dezert priamo zo srdca Francúzska. Ako vraví majster šéfkuchár: „Ó la lá Danette! To musíte ochutnať!“

Dezerty Danette sú vyrobené podľa jedinečnej francúzskej receptúry od majstra šéfkuchára v dvoch príchutiach, čokoládovej a vanilkovej. V balení ich nájdete po jednom kuse, v 4-packu alebo spolu s fantastickými chrumkavými čokoládovými guľôčkami ako Danette Crunchy.

Chrumkavé pokušenie Novinka Danette Crunchy je kombináciou skvelého Danette a chrumkavých čokoládových guľôčok. S novým Danette Crunchy si pochutíte a navyše zažijete veľa zábavy.

Potešenie pre celú rodinu Danone prináša na trh ešte jednu novinku – dezert Danette je od júna v ponuke aj v rodinnom balení. Vybrať si môžete z dvoch tradičných lahodných príchutí, čokoládovej a vanilkovej, pričom peňaženku poteší zvýhodnená cena balenia.

Odporúčaná MOC: Danette Čokoláda (120 g) / Danette Vanilka (120 g) – 0,49 eur Danette Čokoláda (4 × 120 g) / Danette Vanilka (4 × 120 g) – 1,79 eur Danette Crunchy Čokoláda (117 g) / Danette Crunchy Vanilka (117 g) – 0,59 eur

O spoločnosti Danone: Danone, spol. s r. o. Slovenská republika je súčasťou jedného z najväčších svetových potravinárskych koncernov, koncernu Danone. História firmy Danone siaha do začiatku minulého storočia, kedy v roku 1919 začal Isaac Carasso v spolupráci s Pasteurovým inštitútom predávať na lekárske odporúčanie jogurty so živými kultúrami. Jeho výrobky dostali meno inšpirované domácou prezývkou jeho najstaršieho syna Daniela – Danone. Po smrti Isaaca Carassa pokračoval jeho syn Daniel vo výrobe jogurtov a postupne rozširoval výrobu. V roku 1967 vznikla spoločnosť Gervais–Danone, v roku 1973 došlo k fúzii Gervais–Danone a spoločnosti BSN, výrobcu skla a sklenených obalov a vznikol najväčší potravinársky koncern vo Francúzsku. V roku 1994 koncern BSN–Gervais–Danone zmenil svoju identitu a dnes sa nazýva Danone. Medzi najznámejšie značky spoločnosti Danone a.s. patrí Activia, Actimel, Fantázia, Danette alebo Kostíci. Spoločnosť Danone, spol. s r. o. sa zameriava i na podporu vedy a výskumu, vzdelávania a šírenia informácií. Viac informácií o spoločnosti a značkách výrobkov nájdete na www.danone.sk.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM