Aktualizované Správy Regióny Zo Slovenska

Nočné nešťastie na Dunaji: Do piliera mosta Apollo narazil čln s dvoma ľuďmi na palube

Udalosť sa stala v utorok v noci okolo 22:30 hod. Hasiči vykonali prieskum z brehov Dunaja aj z vodného toku Dunaja.

Ilustračný obrázok k článku Nočné nešťastie na Dunaji: Do piliera mosta Apollo narazil čln s dvoma ľuďmi na palube
16
Galéria

Do piliera mosta Apollo v Bratislave narazil v utorok (4. júna) v noci čln s dvoma osobami. Hasičom sa ich podarilo nájsť. Informovali o tom z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Prehľadávali Dunaj

Náraz člna na Dunaji hasičom nahlásili krátko po 22:30 hod. „Hasiči vykonali prieskum z brehov Dunaja aj z vodného toku Dunaja. Zasahujúcim príslušníkom sa podarilo obe osoby nájsť abola im poskytnutá predlekárska prvá pomoc na brehu,“ uviedlo operačné stredisko. Na mieste zasahovalo 18 príslušníkov HaZZ so štyrmi kusmi techniky.

Opakovaná dychová skúška preukázala u 30-ročného muža 2,71 promile. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. „Ženu za účelom vykonania kontrolného vyšetrenia previezli do jednej z bratislavských nemocníc,“ uviedla Mihalíková.

„Kapitán“ bol opitý

Muža pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky eskortovali na policajné oddelenie. Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II.

Bratislavská polícia upozorňuje, že zákaz požívania alkoholických nápojov platí aj pre riadenie lodí, pričom reaguje na vyššie spomínanú nehodu na Dunaji.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM