Aktualizované Krimi

Nešťastie v Spišskej: Multicar narazil do skupinky detí!

V utorok približne o 13. hodine v Spišskej Novej Vsi došlo k nešťastiu. Prinášame vám podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie v Spišskej: Multicar narazil do skupinky detí!
Zdroj: TASR

Pri nehode, ktorá sa stala v utorok približne o 13. hodine v Spišskej Novej Vsi, utrpeli zranenia tri deti.

Hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková uviedla, že multicar, ktorý sa vyhýbal brzdiacemu autu pred ním, vošiel na chodník a vrazil do skupinky detí z tamojšieho centra voľného času.

Nehoda sa stala na Mlynskej ulici. „Na mieste zasahovali dve naše posádky zo Spišskej Novej Vsi,“ uviedla hovorkyňa skupiny Falck. Dodala, že zranenia utrpeli tri deti. „Všetky tri deti previezli na urgentný príjem do nemocnice v Spišskej Novej Vsi,“ doplnila.

Podľa informácií TASR tri dievčatá, dve vo veku deväť rokov a jedno desaťročné, v nemocnici ošetrili a potom prepustili do domáceho liečenia, dve účastníčky nehody mali utrpieť povrchové zranenia a jedna má zlomeninu v oblasti členka.

„Môžem potvrdiť, že dnes okolo poludnia sa v Spišskej Novej Vsi stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo k zrážke troch detí. Príslušníci Policajného zboru sú na mieste dopravnej nehody a vykonávajú úkony potrebné k jej realizácii. Presná príčina dopravnej nehody a bližšie informácie budú známe po jej zadokumentovaní v priebehu zajtrajšieho dňa,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM