ELA Správy Regióny Zo Slovenska

Netradičná grilovačka v Bratislave: Zemeguľa pred Prezidentským palácom skončila na panvici!, FOTO

Aktivisti Greenpeace Slovensko nainštalovali pred úradom prezidentky panvicu. Prečo takáto netradičná grilovačka zemegule?

Ilustračný obrázok k článku Netradičná grilovačka v Bratislave: Zemeguľa pred Prezidentským palácom skončila na panvici!, FOTO
7
Galéria
Zdroj: FB Greenpeace Slovensko

Chceme nový recept pre planétu! Aj v tomto duchu sa v pondelok 9. septembra niesla netradičná inštalácia pred Grasalkovičovovým palácom v Bratislave. Obrovskú panvicu, na ktorej sa doslova griluje zemeguľa, zhotovili aktivisti Greenpeace Slovensko.

„Chceme poukázať na zhoršujúci sa stav klimatickej krízy, upozorniť na štrajk a vyjadriť našu podporu študentom, ktorí iniciujú Klimaštrajk: Za budúcnosť nás všetkých – Bratislava. Myslíme, že je potrebné vytvárať verejný tlak na politikov, ktorí podľa nášho názoru aj názoru študentov, klimatickú krízu podceňujú a neriešia dostatočne,“ napísali na svojom profile sociálnej siete Greenpeace Slovensko.

Avizovaný Klimaštrajk: Za budúcnosť nás všetkých – Bratislava, sa uskutoční 20. septembra. Aktivisti vyjdú spolu s miliónmi štrajkujúcich študentov po celom svete do ulíc, aby opäť poukázali na hrozbu klimatickej krízy.

Foto: FB Greenpeace Slovensko

Zemeguľa pred prezidentským palácom skončila na panvici
7
Galéria
Zdroj: FB Greenpeace Slovensko
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM