Tomáš Batiz Rôzne

Nevšedný čin mikulášskych gymnazistov: Kuchárky v slzách dojatia! FOTO

Kuchárky Gymnázia Michala Miloslavov Hodžu zažili príjemné prekvapenie. Pozrite, čo si pre nich pripravili študenti:)

Ilustračný obrázok k článku Nevšedný čin mikulášskych gymnazistov: Kuchárky v slzách dojatia! FOTO
1
Galéria
Zdroj: TASR

Študenti mikulášskeho Gymnázia Michala Milosvala Hodžu si pripravili pre kuchárky v školskej jedálni milé prekvapenie. Po vyučovaní sa im prišli poďakovať za ich prácu, vzápätí im ako prejav vďaky odovzdali kvety. “Ďakujeme všetkým žiakom, študentom za dnešné krásne prekvapenie v našej školskej kuchyni. Je dobré vedieť, že dnešné decká sú všímavé a vôbec nie sú zlé. Vedia si vážiť to čo je dnes pre mnohých automatické, veď jedlo na stole dnes málokomu chýba,” zhodnotila Eva Kelovská, vedúca školskej jedálne.

“Za všetkým je ťažká a častokrát nedocenená práca všetkých kuchárok, ktoré sa od rána snažia a pripravujú jedlo na naše stoly s láskou. Veľmi pekne ďakujeme a sme hrdé na to, že môžeme byť súčasťou tejto školy – Gymnázia M. M. Hodžu v Liptovskom Mikuláši,” povedala vedúca školskej jedálne.

S nápadom prišla Študentská rada, ktorá iniciovala poďakovanie zamestnancom školskej jedálne ku koncu školského roka. ”Žiaci sa poskladali a každej pani kuchárke darovali kytičku z vďaky. Ja ako riaditeľ vysoko oceňujem prácu všetkých žien v kuchyni, osobitne vedúcej pani Kelovskej a hlavnej kuchárky pani Nahálkovej, ktoré tvoria skutočne pestrý jedálny lístok a riadia prípravu jedál tak, že sú jedlá chutné, prostredie je kultúrne, čisté a deti si môžu vyberať z dvoch jedál. Zaviedli šalátové stoly, kde si príležitostne môžu žiaci nabrať zeleninové šaláty podľa chuti,” uviedol Jozef Škorupa, riaditeľ Gymnázia Michala Miloslava Hodžu.

“Často s úsmevom hovorím, že našou ambíciou ako učiteľov, je tak dobre učiť ako v jedálni varia,” dodal riaditeľ gymnázia.

Študenti chceli najmä poďakovať. “Chceli sme poďakovať za to, že robia obedy a zároveň našim cieľom bolo dodať im energiu do ďalšieho školského roka. Treba sa vedieť poďakovať,” skonštatoval Michal Bohuš, predseda Študenskej rady GMMH.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM