Slávka Kellová Krimi

Prepad pošty v Ľubeli: Do služobných priestorov vtrhli muži v kuklách

Vyšetrovateľ v Liptovskom Mikuláši začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže v spolupáchateľstve. Doposiaľ dvaja neznámi páchatelia, maskovaní čiernymi kuklami na hlavách a v čiernom oblečení, v pondelok v čase okolo 11:30 vykradli v obci Ľubeľa v liptovskomikulášskom okrese pobočku pošty.

Ilustračný obrázok k článku Prepad pošty v Ľubeli: Do služobných priestorov vtrhli muži v kuklách
Foto: Slávka Kellová

„Vošli do budovy pošty a násilím prekonali dvere do služobných priestorov. Pod hrozbou násilia žiadali od pracovníčky pošty peniaze. Tá im z obavy o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť v presne nezistenej výške,“ približuje priebeh lúpeže žilinská krajská hovorkyňa Jana Balogová.

Po skutku obaja páchatelia z miesta činu odišli na neznáme miesto. Pri udalosti k zraneniu osôb nedošlo. Polícia teraz po páchateľoch pátra. Jeden z nich je štíhlej postavy, okolo 190 cm vysoký, druhý je strednej postavy a asi 170 cm vysoký. Obidvaja mali oblečené čierne oblečenie a na hlavách kukly čiernej farby.

„Polícia v súvislosti s týmto prípadom žiada občanov, aby akékoľvek informácie k predmetnému skutku oznámili na bezplatné telefónne číslo 158, alebo na najbližší útvar Policajného zboru,“ žiada Jana Balogová. V prípade ich zistenia a dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Polícia v súvislosti s týmto prípadov žiada občanov, aby akékoľvek informácie k predmetnému skutku oznámili na bezplatné telefónne číslo 158, alebo na najbližší útvar Policajného zboru.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM