Veronika Ondo-Cholewová Rôzne Rôzne

Nezvyčajný jav na michalovských parkoviskách: Vodiči, toto radšej spravte pred štartovaním! Utešené FOTO vnútri

Majitelia áut v Michalovciach môžu zažiť nečakané prekvapenie. Na tento fakt nás upozornili michalovskí veterinári. Pozrite na fotkách, čo už viacerí z nás našli pod vyhriatou kapotou.

Ilustračný obrázok k článku Nezvyčajný jav na michalovských parkoviskách: Vodiči, toto radšej spravte pred štartovaním! Utešené FOTO vnútri
Zdroj: TASR

S príchodom zimy sa na michalovských sídliskách stretávajú obyvatelia s nezvyčajným javom. Do ich áut sa nasťahovali noví majitelia. Žiadne potkany, ale mačky. Mačiatka sa dokonca môžu schovať do motorového priestoru. Samotné štartovanie ich síce vyľaká, ale lepšie bude vždy poklepať na kapotu.

O tomto nevšednom stretnutí, ktoré môžete vo svojom vozidle zažiť, nás informovala Veterinárna klinika Animal v Michalovciach, ktorá sa nachádza pri parku ZŠ P. Horova.

„Po uliciach sa potuluje veľa zvierat, ktoré hľadajú teplé miesto, kde by mohli skloniť hlavu,“ uviedli na svojej facebookej stránke Veterinárna klinika Animal. Pre mačky je vraj ideálne auto.

„Preto, ak sa chystáte vyraziť niekam autom…nazrite pod neho, pobúchajte po kapote, či zatrúbte…možno práve týmto gestom zachránite život tuláčika,“ upozorňuje michalovská zvieracia klinika.

Môže vás zaujímať:

Päť hasičov z Michaloviec s dvomi autami v akcii: Nebyť nasadenia, uviaznuté mačiatko zahynie

Michalovčan Vlado (68) má v chove svojich husokačiek jasno: Netreba žiť na dedine, BIO vajcia aj v meste! VIDEO pobaví

Mačky sa nasťahovali do michalovských áut
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM