Barbara Dallosová Rôzne

Niekto mal nápad a fixku po ruke: V dedinke pri Žiari víta ľudí úsmevný odkaz!

Čo majú spoločné legendárny rebel Kurt Cobain a dedinské ihrisko? Pozrite si výtvor neznámeho kreatívca.

Ilustračný obrázok k článku Niekto mal nápad a fixku po ruke: V dedinke pri Žiari víta ľudí úsmevný odkaz!
Zdroj: TASR

Plagáty, bilboardy, či tabuľky s oznamami sa stávajú terčom vandalov často. Niektorí ale dokážu do ničenia verejných priestranstiev vložiť poriadny kus originality. Zrejme tak vznikla aj tabuľka vítajúca návštevníkov na ihrisku v Hliníku nad Hronom v areáli základnej školy.

Ten, kto sa rozhodol tabuľku s nápisom Volejbalový kurt vylepšiť, stavil na zvukovú podobnosť názvu športoviska a mena frontmana skupiny Nirvana, Kurta Cobaina. V Hliníku si tak môžete užiť aktívny relax na ihrisku s názvom Volejbalový kurt Cobain (foto v galérii).

Na tabuľku náhodou narazil Kremničan Matej, ktorý ju na facebooku okomentoval takto: ,,Som nevedel, že bol športovec :)"

Hoci Mateja označenie ihriska rozosmialo, ako pre Žiar 24 uviedol, na druhej strane je to tak trochu smutné. ,,Niekto nevedel čo so sebou, tak to urobil, je to smutné, ale pobavilo,"

Kto je autorom ,,vylepšenia" nevedno, zdá sa však, že grungová legenda 90. rokov slávou ďaleko presiahla svoju generáciu. Súčasní základniari, v ktorých areáli je ihrisko, si totiž živého Kurta určite pamätať nemôžu.

Dedinské ihrisko s nevšedným názvom
1
Galéria
Zdroj: od čitateľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM