Aktualizované Marek Vatraľ Futbal

Nová opora pre AS Trenčín: Do klubu mieri kľúčový hráč z Belgicka

V minulých dvoch rokoch sa zaradil medzi kľúčových hráčov devätnástky na klubovej i reprezentačnej scéne.

Ilustračný obrázok k článku Nová opora pre AS Trenčín: Do klubu mieri kľúčový hráč z Belgicka
Zdroj: AS Trenčín

AS Trenčín podpísal trojročný kontrakt s belgickým stredopoliarom Milanom Corrynom. Devätnásťročný mladík prestúpil do klubu z RSC Anderlecht. Informuje o tom oficiálna web stránka AS Trenčín.

Corryn vyrástol podľa informácií AS Trenčín v úspešnej akadémii Anderlechtu. V uplynulých dvoch rokoch dokonca patril medzi kľúčových hráčov devätnástky na klubovej i reprezentač­nej scéne.

„V minulom ročníku odohral šesť stretnutí v mládežníckej Lige majstrov (UEFA Youth League). Anderlecht sa však v spoločnosti Bayernu Mníchov, Paríž St. Germain a Celtic Glasgow neprebojoval do vyraďovacích bojov úsťaže. Mladý Belgičan odohral štyri zápasy bez vystriedania, dvakrát striedal,“ informuje portál.

„Z prestupu sa veľmi teším a teším sa novú šancu. Dúfam, že nás čaká úspešná sezóna. máme dobrého trénera. Očakávam, že sa tu veľa naučím a dúfam, že to potom ukážem na ihrisku,“ povedal Corryn vo videorozhovore na webe AS.

Ako AS Trenčín ďalej informuje, mladý belgický záložník obliekal pravidelne reprezentačný dres Belgicka v kategóriách do 17 a 19 rokov. V mladšej kategórii sa predstavil na záverečnom turnaji majstrovstiev Európy 2016. Belgicko však vo štvrťfinále nestačilo na Nemecko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM