JAB Správy Regióny

Nové ihrisko na sídlisku Západ je hotové: Netradičné prvky prilákali malých aj väčších, FOTO

Na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi sa v týchto dňoch potešili najmä tí najmenší. Nové centrálne ihrisko už stojí. Pozrite si aj fotky priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Nové ihrisko na sídlisku Západ je hotové: Netradičné prvky prilákali malých aj väčších, FOTO
10
Galéria

Vlani vzniklo prvé centrálne ihrisko v Spišskej Novej Vsi, stalo sa tak na najväčšom sídlisku v meste na Mieri. Tento rok výstavba pokračovala a tešiť sa z nových centrálnych ihrísk môžu deti na Tarči, ako aj na sídlisku Západ.

„Som nesmierne rád, že sa vybudovalo ďalšie ihrisko na sídlisku. Ako vidieť je to moderný a zaujímavý priestor pre deti. Čoskoro sa však zrealizuje stavba aj dlho avizovaného outdooor workout gym, alebo po slovensky vonkajšej telocvične pre staršie deti a dospelých a tým splníme ďalšiu úlohu, ktorú sme ako výbor mali,“ vyjadril sa pre náš portál predseda mestského výboru na sídlisku Západ Adnan Akram.

Hneď po dokončení sa nové ihrisko na sídlisku Západ naplnilo deťmi rôznych vekových kategórií a ich rodičmi, ktorí prišli vyskúšať jeho moderné a netradičné vybavenie. „Počuli sme, že je dokončené a deti sa chceli prísť pohrať. Najviac sa im páči netradičná hojdačka, kde sa môžu hojdať aj po ležiačky,“ prezradila nám jedna z prítomných mamičiek.

Ani školáci neskrývali radosť či akúsi zvedavosť z nového ihriska. „Páči sa nám, sú tu zaujímavé preliezky, také sme ešte nikde nevideli,“ zhodli sa.

Ako vyzerá hotové ihrisko na sídlisku Západ si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTKY z miesta: Takto vyzerá nové centrálne ihrisko na sídlisku Západ
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM