Hokej

Nové INFO o Winter Classic v Bystrici: Vypredané bude zrejme už do Vianoc

Metropola stredného Slovenska zažije už na budúci rok podujatie, aké sa v našej krajine ešte nikdy nebolo. V meste pod Urpínom sa prvýkrát v histórii uskutoční hokejový zápas pod otvoreným nebom.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o Winter Classic v Bystrici: Vypredané bude zrejme už do Vianoc
12
Galéria
Zdroj: Kaufland Winter Classic Games

Necelé dva mesiace pred začiatkom Kaufland Winter Classic Games 2019 hlásia organizátori jedinečnej hokejovej akcie, ktorá sa odohrá pod holým nebom na štadióne VŠC Dukla v Banskej Bystrici, spokojnosť s predajom vstupeniek. Informoval o tom Jakub Takáč, mediálny manažér podujatia.

Metropola stredného Slovenska zažije už na budúci rok podujatie, aké sa v našej krajine ešte nikdy predtým neorganizovalo. V meste pod Urpínom sa prvýkrát v histórii uskutoční hokejový zápas pod otvoreným nebom. Dvojdňová športová slávnosť bude pozostávať zo sobotného Súboja legiend (2. február od 16:00), ktorý bude obohatený aj o doposiaľ nevídané súťaže zručností v prítomnosti nezabudnuteľných postáv nášho hokeja. Absolútnym vyvrcholením bude v nedeľu (3. februára o 14:00) oficiálny zápas Tipsport Ligy HC ‘05 iClinic Banská Bystrica vs. HKM Zvolen.

Vstupenky sú v predaji už od začiatku novembra 2018 prostred­níctvom dvoch oficiálnych predajcov – spoločností Predpredaj.sk a Ticketportal. „Viac ako 1200 permanentkárov zo Zvolena i Banskej Bystrice využilo 50 percentnú zľavu z ceny lístka, na ktorú mali nárok do konca minulého mesiaca. Po ukončení možnosti uplatnenia zľavy sme uvoľnili do predaja posledné vstupenky na státie v sektoroch, ktoré majú najlepšiu výhľadovú pozíciu smerom k ľadovej ploche. V priebehu niekoľkých dní očakávame, že lokálne derby bude v predstihu definitívne vypredané,“ skonštatoval riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner.

Hoci zostáva Súboj legiend v rámci Kaufland Winter Classic Games 2019 stále zahalený rúškom tajomstva, dopyt je aj po lístkoch na netradičnú exhibíciu. „Napriek tomu, že sme zatiaľ neprezradili zostavu oboch tímov, podobu jedinečných súťaží i ďalšie špeciálne prekvapenia, fanúšikovia príliš neváhajú a vopred si zabezpečujú vstupenky aj na túto hokejovú šou. Očakávame, že dopyt ešte výraznejšie vzrastie krátko po tom, čo odtajníme hviezdami nabitý menoslov a formu v skutku originálnych súťaží,“ povedal Lintner.

Kapacita hľadiska štadióna VŠC Dukla v Banskej Bystrici bude dovedna 7 500 miest. K lístkom na sedenie i na státie sa dostanú fanúšikovia aj naďalej prostredníctvom oficiálnych predajcov, spoločností Ticketportal a Predpredaj.sk. Dostupné sú za jednotnú cenu 18 eur na deň. „V prípade, že budú vstupenky u jedného z predajcov vypredané, stále bude existovať reálna šanca si zakúpiť lístok u nášho druhého oficiálneho predajcu,“ poslal fanúšikom návod na nákup Richard Lintner.

V OBRAZOCH: Bystrica zažije Kaufland Winter Classic Games 2019
12
Galéria
Zdroj: Kaufland Winter Classic Games
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM