Barbara Dallosová Krimi

Nové INFO od polície: Tragická nehoda pri Lučenci, vodič (†50) na mieste mŕtvy!

Smrť kosila na ceste neďaleko nášho mesta. Podľa informácií od mužov zákona sa tu zrazili dve autá, vodič jedného z nich nemal šancu... Čítajte, čo sa vlastne stalo.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO od polície: Tragická nehoda pri Lučenci, vodič (†50) na mieste mŕtvy!
Zdroj: Policajný zbor SR

O nehode, pri ktorej zasahovali hasiči a na čas uzavrela jeden jazdný pruh neďaleko Lučenca, sme vás už infromovali. Teraz muži zákona prezradili podrobnejšie informácie. Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, k nehode došlo v ponedlok (22.2.) okolo 6:45 hod. na ceste v obci Podrečany.

Podľa jej slov vodič z Podrečian (†50) šiel na Seate Ibiza, pričom pri prejazde križovatkou nedal prednosť zľava idúcemu Ford Transit, ktorý šiel po hlavnej ceste smerom od Zvolena na Lučenec.

,,Pri dopravnej nehode vodič vozidla Seat Ibiza utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. 47-ročný vodič z Hrušova a jeho spolujazdec z vozidla Ford Transit boli jednorazovo ošetrení na mieste. Alkohol u vodiča Ford Transit zistený nebol, v prípade druhého vodiča bola nariadená pitva," uviedla Petrovičová.

Ako pokračovala, dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, do ktorého bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy a škoda na vozidlách bola zatiaľ odhadnutá na 5 000 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM