Jakub Forgács Krimi

Nové info súvisiace s útokom na mužov zákona v osade: Toto je čerstvá novinka priamo od polície!

Polícia podala nové informácie súvisiace s dramatickým incidentom v rómskej osade. Na mužov zákona tam podľa ich slov zaútočili kameňmi, palicami a fľašami. O tomto policajti média informovali dnes ráno...

Ilustračný obrázok k článku Nové info súvisiace s útokom na mužov zákona v osade: Toto je čerstvá novinka priamo od polície!
Zdroj: Dnes24.sk

Viac ako dve desiatky policajtov zasahovali v nedeľu vo večerných hodinách v osade Zabijanec v obci Rudňany (okres Spišská Nová Ves). Počas nepokojov na mužov zákona podľa polície miestni zaútočili kameňmi, palicami aj fľašami a zásah sa napokon nezaobišiel dokonca ani bez streľby. Polícia dnes prezradila nové informácie súvisiace s dramatickým incidentom v osade.

Policajti médiá informovali, že v súvislosti s udalosťami v rómskej osade v obci Rudňany vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi obvinil zo spáchania prečinu útoku na verejného činiteľa doposiaľ päť ľudí.

„Obvinené osoby boli umiestnené v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny im za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov,“ uviedol policajný hovorca Alexander Szabó so slovami, že vyšetrovanie tohto skutku naďalej pokračuje a vykonávajú sa ďalšie potrebné procesné úkony.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM