Aktualizované Šport Hokej

Už sú aj Nové Zámky v problémoch: Z hokejového klubu hlásia pozitívne testovaných hráčov

Z kabíny Býkov prišli zlé správy. Pozitívne testy na koronavírus malo 9 hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Už sú aj Nové Zámky v problémoch: Z hokejového klubu hlásia pozitívne testovaných hráčov
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

V závere prípravného obdobia mali novozámockí hokejisti absolvovať dva zápasy proti Žiline.

„Pre chorobu v tíme sú prípravné zápasy proti žilinským vlkom zrušené! Ďakujeme fanúšikom za pochopenie," informoval vtedy klub z Nových Zámkov na sociálnej sieti.

Medzi priaznivcami hokeja sa začalo šepkať o možných pozitívnych testoch na koronavírus. Bohužiaľ, dohady sa zakladali na pravde.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

„Vážení priatelia a fanúškovia býkov. Určite ste postrehli, že sme v uplynulom týždni zrušili dva prípravné zápasy proti Žilinským Vlkom. Bolo to z dôvodu, že sa u niektorých hráčov prejavili príznaky ochorenia," povedal riaditeľ klubu Imre Valášek vo vyjadrení, ktoré novozámocký klub zverejnil na sociálnej sieti.

Klub preto zrušil tréningový proces a po 5-dňovej karanténe všetci absolvovali test na koronavírus.

„Bohužiaľ sa naše obavy potvrdili a momentálne hlásime 9 pozitívne testovaných hráčov. Sme v úzkom kontakte s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva so sídlom v Nových Zámkoch a situáciu intenzívne riešime. Hráči sú izolovaní a dodržujú všetky pokyny. O prípadných zmenách a počtoch, ako aj možnému preloženiu našich úvodných ligových zápasov Vás budeme včas informovať," dodal Imre Valášek, ktorého test na koronavírus mal byť negatívny.

V piatok 25. septembra popoludní klub aktualizoval informácie. Pozitívnych prípadov v tíme Novozámčanov pribudlo: „Po kompletnom obdržaní všetkých výsledkov testov na koronavírus je 20 členov klubu pozitívnych. Príznaky sú veľmi mierne až žiadne. Veríme, že sa skoro všetci uzdravíme a vstúpime do sezóny úspešne.“

Foto: ilustračné

Vážení priatelia a fanúšikovia býkov. Určite ste postrehli, že sme v uplynulom týždni zrušili dva prípravné zápasy proti...

Posted by HC Nové Zámky on Friday, September 25, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM