Peter Handzuš Šport

Novinka na zápasoch HK Poprad: S týmto vo vrecku už ochranka mať problém nebude

KHL priniesla v minulosti do Popradu zákaz konzumácie jedla a nápojov počas zápasov HC Lev Poprad. Prijaté bezpečnostné opatrenia platili odvtedy aj pre extraligové zápasy HK Poprad. Už v prvom domácom štvrťfinálovom stretnutí playoff, ktoré odohrá HK Poprad 17.3.2016, sa to má zmeniť.

Ilustračný obrázok k článku Novinka na zápasoch HK Poprad: S týmto vo vrecku už ochranka mať problém nebude
Foto: Peter Handzuš

Úplný zákaz konzumácie na tríbúnach zimného štadióna v Poprade nekritizovali len pivári ale aj rodičia, ktorí aj keď chceli prísť na zápas s malými deťmi, obávali sa toho, ako svoje ratolesti v hľadisku udržia. Akákoľvek sladká pomoc sa v takejto situácii mohla hodiť. No so sladkosťami sa legálne do hľadiska nedostali.

Počas zápasov HK Poprad by ste už po novom nemali mať problém s ochrankou, ak budete mať v ruke sladkosti alebo slané pochúťky. „V súvislosti s negatívnymi reakciami a požiadavkami fanúšikov sme sa rozhodli konzumáciu opäť povoliť," uviedla Marianna Gočová z HK Poprad pre oficiálny web klubu.

Už počas playoff zápasov povolí klub konzumáciu na tribúnach. Do hľadiska vás pustia s drobnými sladkosťami, oblátkami, tyčinkami, zemiakovými lupienkami, krekrami či popcornom. „Ide o jeden z prvých krokov, ktorým chceme fanúšikom dokázať, že nám na nich záleží,“ dodala Marianna Gočová.

Konzumácia nápojov na tribúnach je aj naďalej zakázaná! Klub zároveň upozorňuje fanúšikov, že sú povinní dodržiavať pokyny organizátora. V prípade porušenia pokynov organizátora budú voči osobe, ktorá neuposlúchne pokyny, vyvodené dôsledky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM