Anton Hrachovský Hokej

Novozámčania hlásia posilu na poste gólmana: Bránu bude kryť bývalý Lipták

Po Samuelovi Barošovi už poznajú novozámockí fanúšikovia aj meno druhého muža, ktorý bude brániť súperovým gólom. Je ním bývalý hráč Liptákov.

Ilustračný obrázok k článku Novozámčania hlásia posilu na poste gólmana: Bránu bude kryť bývalý Lipták
Zdroj: TASR

Brankárska otázka A-mužstva HC Nové Zámky sa zdá byť vyriešená. Parťákom Samuela Baroša bude 24-ročný rodák z Dolného Kubína Andrej Košarišťan (na snímke), ktorý v sezóne 2017/2018 pôsobil v Liptovskom Mikuláši. Klub informoval o novej posile na svojej oficiálnej webovej stránke.

V bráne exLipták

Košarišťan patril v sezóne 2017/2018 k najvyťaženejším brankárom v Tipsport Lige, za Liptákov v nej odohral celkovo 60 zápasov, v ktorých dosiahol 92,16-percentnú úspešnosť zásahov. Extraligový ľad okúsil po prvý raz v ročníku 2012/2013 v drese Banskej Bystrice. Okrem toho pôsobil aj v Trnave, Detve, Piešťanoch a naposledy v Liptovskom Mikuláši.

V novom pôsobisku vytvorí tandem so Samuelom Barošom. „V nasledujúcej sezóne by som chcel čo najviac a najlepšie pomôcť tímu dosiahnuť jeho ciele a najlepšie umiestnenie v tabuľke. Čo som zatiaľ videl podpísaných hráčov, tak sa mužstvo zdá byť kvalitné a myslím si, že by mohlo mať veľké perspektívy. Dúfam, že s chalanmi vytvoríme dobrý tím a o to ľahšie nám pôjde tieto ciele dosiahnuť,“ uviedol Košarišťan pre klubovú internetovú stránku.

Foto: ilustračné

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM