Ondrej Chamraz Kultúra

Nový James Bond spoznal dátum premiéry: Blíži sa koniec Daniela Craiga

Svetlo sveta uzreli dlho očakávané informácie o pripravovanom pokračovaní filmovej série o svetoznámom tajnom agentovi.

Ilustračný obrázok k článku Nový James Bond spoznal dátum premiéry: Blíži sa koniec Daniela Craiga
5
Galéria
Zdroj: TASR

Počas minulotýždňového podujatia na Jamajke, ktorého zámerom bolo informovať o novinkách ohľadom nového Bonda, sme sa mali možnosť dozvedieť mnoho zaujímavých informácií.

Prvým veľkým prekvapením bolo, že po pripravovanom filme Daniel Craig skončí ako filmový agent 007 a bude nahradený ženou. Tou sa podľa Daily Mail stane britská herečka Lashana Lynchová, ktorú sme už mohli vidieť napríklad v tohtoročnom americkom akčnom filme Captain Marvel.

Nový film je momentálne vo fáze príprav a jeho premiéra je naplánovaná na 8. apríla 2020.

Ako informoval the Sun, réžie sa tentokrát ujal Cary Joji Fukunaga, ktorý predtým pracoval na filmoch ako Jana Eyrová či úspešný horor To. Zatiaľ čo hereckí predstavitelia už ohlásení boli, filmu stále zostáva len pracovný názov Bond 25.

Daniel Craig je potvrdený v roli Jamesa Bonda, pripravovaný film však už bude jeho posledný v pozícii agenta s povolením zabíjať. Režisér Fukunaga sa pre The Inquirer vyjadril, že sa mu páčilo ako Craig vo vôbec jeho prvej bondovke Casino Royale ukázal aj ľudskú a viac zraniteľnú tvár agenta 007, čo sa jeho predchodcom nie vždy darilo. Vyhlásil aj, že pripravovaný film bude mierne nadväzovať práve na túto časť.

Vo filme uvidíme aj oscarového Ramiho Maleka hviezdu filmu Bohemian Rapsody Stvárni postavu hlavného záporného hrdinu. Do filmu sa vrátia aj hviezdy z minulých častí Ralp Fiennes, Léa Seydoux, či Ben Whishaw.

Foto: ilustračné

Daniela Craiga v úlohe agenta 007 nahradí Lashana Lynchová
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM