Tlačové správy

O Niké lige s bookmakerom Adamom Lamačkom

Niké liga je u tipérov na úrovni Premier League či bundesligy!

Ilustračný obrázok k článku O Niké lige s bookmakerom Adamom Lamačkom
Zdroj: Niké

Po zimnej prestávke sa rozbieha jarná časť futbalovej Niké ligy. Otvorí ju šláger medzi v tabuľke druhou Žilinou a prvým Slovanom. V základnej fáze absolvujú tímy ešte po štyri zápasy a následne ďalších desať v skupinách o titul a o udržanie sa. O pripravovaných stávkových možnostiach, ako aj o prognózach pred jarnou časťou sme sa zhovárali s bookmakerom Niké Adamom Lamačkom.

Keď sa pred touto sezónou Niké stala titulárnym partnerom Niké ligy, zareagovali ste na to rozšírením stávkovej ponuky a vytvorením nových špeciálnych možností. Čo vás k tomu viedlo?

Ako hlavný partner Niké ligy sme chceli priniesť niečo nové aj pre našich tipérov. Veľkej obľube sa tešili stávky na počet striel na bránu, počet faulov, ako aj počet ofsajdov. Hojne sa využívali aj tipy na počet rohov či počet kariet. O niečo menej populárne sú stávky na to, či bude v zápase udelená červená karta, alebo ktorý z tímov dostane červenú kartu. Dokonca si tipéri môžu staviť aj na výšku nadstaveného času v jednotlivých polčasoch.

Ako vznikajú kurzy na takéto druhy stávok?

Kurzy na takéto špeciálne stávky vznikajú predovšetkým na základe štatistických dát. Ako hlavný partner Niké ligy máme k takýmto dátam prístup a máme tak dostatočnú vzorku údajov na to, aby sme vedeli určiť presné kurzy. Samozrejme, do úvahy sa berú aj iné okolnosti ako povaha zápasu, výkonnosť jednotlivých tímov a podobne.

Môžu sa tipéri pred jarnou časťou tešiť na nejaké novinky?

Do ponuky sme pripravili novú stávku na to, či domáci alebo hostia vyhrajú alebo budú v zápase viesť o dva góly. Klient sa teda pri stave 2:0 alebo 0:2 už nemusí obávať, keby aj prehrávajúci tím v závere skóre znížil alebo vyrovnal.

Aká pozícia patrí Niké lige v obľúbenosti medzi tipérmi?

Niké liga sa samozrejme radí k najtipovanejším ligám v ponuke. Je na rovnakej úrovni ako TOP 5 európskych futbalových súťaží – anglická Premier League, talianska Serie A, nemecká Bundesliga, španielska La Liga a francúzska Ligue 1.

Ktorým tímom tipéri veria?

Slovan je samozrejme väčšinou tutovka a jeseň zvládol naozaj výborne. To isté sa dá povedať aj o Trnave, ktorá takisto pôsobila aj v skupinovej fáze Konferenčnej ligy. Sklamaním boli výkony Dunajskej Stredy, keďže po minulej vydarenej sezóne sa toho od nej čakalo viac. Lepšie výkony som očakával aj od nováčika z Košíc, ktorý má pomerne skúsený káder.

Slovan má po jesennej časti na čele sedembodový náskok. Budú belasí dominovať aj na jar, alebo ich ešte niekto poriadne potrápi či dokonca predstihne?

Treba povedať, že Slovan bojuje v troch súťažiach. Okrem zápasov Niké ligy ho čakajú (minimálne) dva súboje v Konferenčnej lige, ako aj vystúpenia v Slovnaft Cupe. Asistent trénera Boris Kitka po poslednom prípravnom zápase vyjadril kritiku čo sa týka posilnenia tímu. Bratislavčania v príprave príliš nepresvedčili, do toho sa riešili aj známe záležitosti ohľadom duelu s Dinamom Moskva. Som zvedavý, ako Slovan vstúpi do jari v ťažkom súboji pod Dubňom proti Žiline. „Šošoni“ mali celkom vydarenú prípravu, v ich kádri však nastali veľké zmeny. Dunajská Streda porážala v príprave len slabších protivníkov, Trnave sa takisto príprava príliš nevydarila. Veľkou vzpruhou pre Trnavu však môže byť otočka v pohárovom zápase v Košiciach.

Ktoré tímy pasujete do elitnej šestky?

Slovan, Žilina, Trnava. Myslím si, že sa tam pretlačí aj DAC. No a z trojice Banská Bystrica, Trenčín, Podbrezová je ozaj ťažko vyberať. Odohrajú sa tam ešte vzájomné zápasy medzi nimi, Trenčín má doma Slovan, Bystrica hrá v Trnave, zároveň hrajú ešte proti slabším tímom v tabuľke. Keby som si mal tipnúť, kto sa do skupiny o titul nedostane, vychádza mi to asi na Duklu.

Do záchranárskych prác sú momentálne najviac namočené Zlaté Moravce a Michalovce. Komu sa napokon ujde Čierny Peter v podobe zostupu a kto bude hrať baráž o udržanie.

Myslím si, že je raritou, že po 18 kolách sú v Niké lige až dva tímy, ktoré ešte nemajú na konte ani jednu výhru. ViOn sa podľa mňa celkom posilnil a posledné miesto tak asi pripadne Michalovciam.

Vaše odporúčania a tipy na úvodné jarné kolo?

V šlágri kola medzi Žilinou a Slovanom sa gólovo presadia oba tímy, vychádza mi to na tesnú výhru Slovana, prípadne remízu. V sobotňajších zápasoch to vidím na tri jednotky – Podbrezová si tesne poradí s Michalovcami, DAC so Skalicou a mierne prekvapenie by sa mohlo zrodiť v súboji Zlaté Moravce – Banská Bystrica. Trnavu nečaká ľahký duel v Ružomberku, ale mala by ho zvládnuť za tri body. V nedeľu by sa v zápase Trenčín – Košice mohla zrodiť prekvapivá remíza.

Kompletnú kurzovú ponuku k Niké lige nájdete tu.

Zdroj: Niké

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Niké
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM